Sunday, February 26, 2012

SeGMeN TaMBaH FoLLoWeR TaNPa BLoGWaLKiNg By MD


Keletihan kuar seharian semalam sampai sekarang tak hilang lagi. Nanti la aku update pasal semalam nye event ye. Ni nak memenuhi tag nanabyte buat untuk aku. Segmen tambah follower ni ikut grouping. Bagi aku 100 je ok kot. Karang ramai sangat jenguh gak aku dibuatnya. Mangsa tag aku kali ni lak adalah.......


Tu jelah kot. Hehehehe...

ps : Nak update pasal karok ngan artis semalam pon gambar takde. Terpaksa la pow gambar dari blogger lain yang gi.   :p

22 comments:

Nurul Aisyah said...

hehe..gud luck :)

! NABIHAH ZAIMA Si Panglipur Lara ! said...

update ye gambar karok tu . + cerita . waiting .hahah :)

QasehnyaRania said...

la pulok....boleh plok main pau2 yer..hehehe
selamat bersegmen ...ciksu join juga..haha

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : hait.ganbarimasu~~

@NABIHAH ZAIMA : insya-ALLAH.tunggu la ye.

@QasehnyaRania : hehehe..nak wat camne kan. segan kamera kecik saya nak kuar dari beg.orang lain kamera besar gedabak.

Nurul Aisyah said...

kalau nak join skali leh x? :P

Cikgu Ma said...

camne tmbah follower tanpa bw tu ek???

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : mestilah boleh.takde sapa nak marah pon.hehehe

@Cikgu Ma : cuba tengok kat penganjur nye blog.dia ada explain kat situ :)

Cik Bunny said...

errrr org yang tag cik bunny ni cam tau je yang cik bunny tengah blogwalking kat list segmen mr.doctor ~.~
nway, thanks ~keke

nurmujahidah said...

tq for tagging lan,, hehe,, dah join pun,, :D

aReLaN said...

@Cik Bunny : hahaha..sama2

@muja : gudluck untuk kita sume.heheh

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen MD.. InshaAllah blog anda akan dimasukkan dalam group 3.. Boleh datang follow2 di blog MD 27/2/2012 bermula pukul 6pm...

Btw, Dah follow sini ^___^

Tiramisu Fatiema said...

gud luck..selamat bersegmen...tabik la penat2 join segmen..haha

aReLaN said...

@Mr. Doctor : waalaikumussalam. ok.time kasih ye.

@Tiramisu Fatiema : sekali skala merajinkan diri. time kasih

P#eoniX said...

singgah sineh ...salam kenal gak...hohohoh!!!!(cam santa pon ader)(sorry wayar putus jap.....)

~ ADANDO ~ said...

Follow menFollow...

Salam persahabatan di alam cyber.

keep and touch..

From: adando.blogspot.

Iera balqis said...

salam dear ! done follow ur blogger..hit me back , oke :)..sye dari segmen yg sama (group 2) num 11.. tq dear :)

AiSyA LiEzA said...

salam.. dri segmn y sama.. done follow sini.. sudilah ke blog saya juga ye??

#group 3

aReLaN said...

@P#eoniX : salam kenal kembali

@~ADANDO~ : hoho..salam persahabatan.

@Iera balqis : salam.i'll hit u back.arigatou~~

AiSyA LiEzA : salam.nanti saya follow balik ye.thanks :)

Amirah Zulhijjah said...

salam..mira follow sini..dr segmen yg sama..^^

mashitah ismail said...

hai (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Azura @ cik buaya said...

singgah dr segmen sama follow sni juga cik buaya dr group 2 :)