Sunday, March 18, 2012

BauCeR DaTaNg LaGi...


Minggu lepas sampai la baucer untuk aku dari AIP Online Surveys. Kali ni aku redeem baucer dari MPH & KFC/Pizza Hut/Rasamas. Aku tak pakai pon MPH tu. Bagi je si dia yang rajin beli novel tu. Hehehehe...Tak rugi pon jawab survey ni walaupun kadang-kadang menguji kesabaran nak jawab soalan yang aku sendiri tak paham apa dia tanya. Petang ni hajat di hati nak gi Putrajaya tengok belon udara panas. Jom!!!

44 comments:

ZYASH said...

Wah...seronoknyer...nak jugak dapat baucar banyak2....

QasehnyaRania said...

sukenya dapat baucer ni kan..bak mai satu ..arelan sehat ?

Cik Nur said...

bestnyaa....nur jarang dapat baucer ni..huhuhu

NAL said...

best la bro dapat baucer.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kelebihan bauchar, boleh saving duit kaw kaw nye :)

Nurul Aisyah said...

heheeh..bestlah org yg dpt baucer tu :P

jap nak baca entry aRelan yg lepas

Nurul Aisyah said...

ceh...menang GA...tahniah aRelan.. :D

Nurul Aisyah said...

ceh...menang GA...tahniah aRelan.. :D

nurfauzi said...

banyaknye dapat
eden baru dapek redeem voucher tu sekali je haa
lame benar nak tunggu cukup 2000

aimaniman said...

rajinnya join survey cam tu... Kalau akak asyik nak 'berperang' ngan anak2 x spat pun aka malas pun yer..syok tgk belon panas..jumpa kat sn??kenal ke..

Mr.Clive said...

wahhhh baucer MPH laaa! nakkk boleh??hehe

Cik tikah said...

bestnya dpt makanan free

Cik TeN10 said...

MPH mmg tempat lepak terbaik !! hehehh

murah rezeki ehh.. alhamdulillah =)

si kiut lavender said...

mai bgi sni satu..haish

syAzAnA said...

eei, bestnya dapat baucar bbnyak. boleh makan sakan. heheh

EyqaLuvender said...

bg kat kite la abg long....asyk dpt baucer je...kite pon nk jgk...

aReLaN said...

@ZYASH : kalau nak rajinkan la diri wat benda2 survey tu.heheh

@QasehnyaRania : sihat je.ala,dah bagi si dia la. :)

@Cik Nur : ni pon dapat sebab buat survey.nak harap bagi free memang tak dapat la

@NAL : uish...memang best

aReLaN said...

@Zuan : memang save la kat tempat2 tertentu.hoho

@Nurul Aisyah : time kasih.hehehe

@nurfauzi : hahaha..tengok timing gak.kalau banyak survey memang cepat la leh redeem kan

@aimaniman : nak jimat nye pasal.heheh..ramai sangat orang tadi.pening pale dibuatnya

aReLaN said...

@Mr. Clive : hahaha..MPH nye tu dah bagi orang la bro

@Cik tikah : memang best.hoho

@Cik Ten10 : bagi orang yang suka membaca memang terbaik.saya jadi tukang teman je besenya.hahah

aReLaN said...

@si kiut lavender : ala..dah habis pon :P

@syAzAnA : setakat rm10 berapa la leh dapat sangat.perut saya ni kena rm20 baru puas hati kat kfc.hahah

@Eyqa : nak?buatla survey tu.hahaha

Zakia said...

tadi saya baru je habiskan baucer 1malaysia rm100..tepu gak otak tak tau nak beli ape :)

KiD said...

untung laaaa dpat vaucher.. voucher sushi ada tak? hehehee

aReLaN said...

@Zakia : hahaha..si dia suka baca novel.macam2 novel la dia beli kalau time berduit

@KiD : kalau ada baucer sushi,aku pon nak.hoho

dyabunga said...

best nye dapat baucher.. kalau dya dapat baucher mph dya borong novel byk2..hehe

Ezad Skytech said...

best kalau ada voucher2 ni..jimat sikit duit...hee~

Shaznina Sofia said...

huhu.. untung laa asyik dapat baucar jea..
nk jgk.. haha..

Mr.Clive said...

alamak...terlambat pulak @_@

Saya Disini said...

bestnye,tahniah

[sutera kasih] said...

BESTNYA..NK TRY GAK LA JWB SURVEY HEHE

msredcheesecake said...

rajinnya jawab survey... tapi berbaloi la kan...

~Sweet Honesty~ said...

seumur hdup,xpenah dpt apa2 boucer..

~aYu~ said...

bestnya dapat baucer.. untungla.. ehehe..

Noraim said...

untungla dapat baucer lg. huhu.

~diAhOntHeblOg~ said...

meh ler cni sekeping dua...hikhik

Tiramisu Fatiema said...

bagilah kat bloggers lain sikit..haha..tahniah..

Tiramisu Fatiema said...
This comment has been removed by the author.
dhiera said...

best ye la~ untung2 dapat voucher.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

belon panas.. mang panas, dulu is ada g tgk tengah2 panas... hohoho... berpeluhpun pi jugak... xcited ! (^___^)

aReLaN said...

@dya : memang best.kalau dapat banyak lagi,lagi syok la si dia memborong.hehehe

@Ezad Skytech : memang jimat.demi masa depan ni. :)

@Shaznina Sofia : nak?rajinkanlah diri ye

@Mr. Clive : camni ah bro.selalu lambat :P

aReLaN said...

@Saya Disini : arigatou~~

@[sutera kasih] : cubalah.tak rugi pon.tapi mencabar kesabaran gak la kadang2.heheh

@kak red : memang berbaloi

@~Sweet Honesty~ : lor..siannya

aReLaN said...

@~aYu~ : hehehe..best

@Noraim : memang untung pon

@diah : alahai..ni pon dah bagi si dia.hahaha

aReLaN said...

@Tiramisu Fatiema : ala...dah takde nak baginya pon

@dhiera : memang best & untung pon.hoho

@eeiyss : memang panas la.nasib baik la berangin.kalau tak memang kuyup la.hahah

P#eoniX said...

best giler dapat voucher neh...cume jawab survey jer ntok dapatkan voucer neh??hehheh.....uji kesabaran???kan da de hasil...hakhakhak...

Juliet_iRa~" said...

bestnyaa..bestnyaa..hee..

xjwb2 lagi survey tu..hee..nak blogging n blogwalking ni pon curi ms..wuuu