Saturday, March 17, 2012

sYuKuR aLHaMDuLiLLaH

Setelah sekian lama tak buka blog sendiri, aku kembali buka hari ni setelah pulang ke Nilai. Perjalanan ke Teluk Intan & Pasir Mas berjalan lancar & syukur alhamdulillah, hasil perbincangan kedua family, insya-ALLAH tahun ni jadi lah. Hehehehe...



Buka je blog, tengok kat Fibox ada oranga ucap tahniah kat aku. Aku pon pelik, rupanya aku menang hadiah untuk komen terbanyak dalam Cik Bunny Buat Giveaway Lagi dan hadiah yang aku menang pon bukan sembarangan. Hahaha.. Dapat la business card sumbangan Mosumart Design Enterprise dan t-shirt sumbangan Mak Usu. Time kasih banyak aku ucapkan buat Cik Bunny, Mosumart Design Enterprise &  Mak Usu. Tak sangka akhirnya aku menang gak dalam banyak-banyak percubaan kat GA, Contest pe sume. 



29 comments:

Aine Ainun said...

wah! tahniah...=)

En Alan, kamu ni mmg tegar Join GA la..=P

rezeki nak kawin tu menang!

profmie said...

peh...tahniah sgt coz menang..
& tahniah jg coz bakal mendirikn masjid..nti jgn lupe jmput aku..hihi...rakan blogger...lgpun aku duk kL..xjauh klu g kenduri kO..hikhik...

Cik Aini Lavender's said...

wahh..dh smp seru lah Alan!
tahniah2 =p

P#eoniX said...

tahniah.....huhuhhh!!!!besh tengok orang lain dapat hadiah...

anamizu kaito said...

perhhhh!!! berganda2 rezeki dtg ea lan? bertuah.. tu rezeki nk kawen namenye..hehehe








luv,
cik ana

Nurrul said...

WAHH ! menang GA tahniah ..
rezeki untuk org tegar mcm abg arelan yg join GA :)

*nak makan nasi minyak dah ka ?

dyabunga said...

tahniah..
nnti jgn lupa jemput dya..haha

Cik Nur said...

Tahniah Alan... ade 2 berita mengembirakan..:)

moga semuanya berjalan dengan lancar. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow.. rajin komen budak ni..hehe

Ezad Skytech said...

wahh..tahniah2...rajin komen2 ye...:D

aReLaN said...

@Aine Ainun : tegar sebab orang tag je pon.hehehe

@profmie : insya-ALLAH.doakan la ye.

@Cik Aini Lavender's : time kasih.serunya dah lama sampai.ongkosnya je lambat sket.heheh

aReLaN said...

@P#eoniX : time kasih.aku pon suka tapi jeles la tengok orang lain dapat,aku tak dapat.hahaha

@cik ana : alhamdulillah.murah rezeki.hehe

@Nurrul : time kasih!arigatou~~

aReLaN said...

@dya : insya-ALLAH sume dijemput bila dah konfem nanti.

@Cik Nur : amin..moga sumenya dipermudahkan.

@Zuan : rajin tapi tupon depends on letih ke tak la.hoho

@Ezad SKytech : time kasih..

~aYu~ said...

weee... congrats... akhirnya.. moga apa yg dirancang menjadi kenyataan..

c'axoera ヅ said...

tahniah.......:) errrkkkk org nogori gak eyh..? :p

nanabyte said...

sensei, omedeto!!! :)

Mr.Clive said...

hahah bro.tahniah tahniah!lu setailo! dah sah sah setailo!kehkehkhe

NAL said...

Tahniah bro aReLaN..

aReLaN said...

@aYu~ : time kasih kak ayu.

@x'axoera : duduk je nogori.hehe

@nanabyte : arigatou~~

@Mr. Clive : hahaha..takleh lawan ko nye setailo bro.

@NAL : time kasih banyak

Kasih Salina said...

tahniah..menang GA contest n tahniah dah nak naik pelamin..mesti hati dah berbunga-bunga tu haaa..mandi pun dh x terasa air per..hihi..

miya said...

tahniah! tahniah!!

AsMiza said...

wahhh..婚約おめでとうううう!!!!kt teluk intan boleh sgtlah aku pegiii.hihihih

AsMiza said...

wahhh..婚約おめでとうううう!!!!kt teluk intan boleh sgtlah aku pegiii.hihihih

aReLaN said...

@Kasih Salina : alhamdulillah. mandi terasa lagi sebab bukan masa terdekat pon sbnrnya.hehehe

@miya : time kasih

@As : arigatou~~~kalau ko tak gi,siap la ko.hahaha

Anonymous said...

wah! tahniah! rezeki tu...->nasha =)

9n0L4 said...

tahniah ye. jgn lupe join segmen eh. ;)

M@W@R Q@SeH said...

wah tahniah..ehh2 dh bau nasi minyak le kt sini :)

Nurul Akmal said...

Wah Tahniah.. ;)

Juliet_iRa~" said...

tahniahhhhhhh!hee

berbaloi la kan..hee..:D

sorry lmbt bw..sibuk..wuu