Tuesday, March 6, 2012

BE MaC

Satu BE dari DiGi iPhone 4S dah bertukar jadi Metered Earnings. Tapi tetiba masuk lak lagi satu BE menggantikan BE dari DiGi tu. Terima kasih buat Nuffnang dan Jacobs atas BE kali ni. BE kali ni, Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku. Kalau nampak kuar iklan tu rajin-rajin la klik ye. Leh topup tabung kawen aku. Heheheh...



Sape rasa nak menang leh la join contest tu. Kalau menang jangan lupa aku ye. Murah rezeki. Syukur alhamdulillah

44 comments:

M@W@R Q@SeH said...

wahhh best2...tahniah...akak dh klik2 bg arelan cpt kawin..hehehe

nurfauzi said...

itu earning, boleh transfer pada blog lain tak? kalau buleh bak mai sikit

Saya Disini said...

wah..bestnye..tahniah

Rahmah Ram Ram said...

wahhh!! seronoknya...moga lepas ni bertambah-tambah rezeki ye :) Tahniah

Masz Sidek said...

semoga rezeki makin murah lepas ni...

*SiRibenMerah said...

tahniah2

Kakzakie said...

Dik... tak boleh tunggu tabung Mr Nuff ni kalau nak kawen... lama sangat GF ca alif but lari nanti menangis tak berlagu...:)

Zakaria's daughter said...

pah neh wa nak tlg abg machoo menabung lah.

supaya cpat2 kawen gittewww.

oh nuffnang, pls be kind to him..

kahkah

O CIKTEDDY said...

wah..BE aje abg lan..huhu

aReLaN said...

@M@W@R Q@SeH : time kasih kak.hehehe

@nurfauzi : kalau leh transfer,aku pon buat cam ko.nak mintak org transfer kat aku gak la.hahah

@Saya Disini : arigatou ne~~

@Rahmah Ram Ram : insya-ALLAH.moga semakin bertambah.

aReLaN said...

@Masz : insya-ALLAH.doakan selalu la ye

@SiRibenMerah : time kasih banyak!!

@Kakzakie : hahaha..memang la tapi at least leh topup sket2

@Zakaria's daughter : hahaha..time kasih ye adik sweet.

@O CIKTEDDY : skali dia datang memang banyak.syukur alhamdulillah

madammondoq said...

i pun dah klik bagi arelan cepat naik pelamin.. ihik3..

syafiqakarim said...

belanja belanja!

Haryati::Faizal said...

banyak RM tu...(ayat2 jeles....) hahaha...

Nurul ain said...

AIN TAK PERNAH dpt mcm ni... JELESSSS OK!!!! :)

Cik Nur said...

erm..sebenarnya kan Arela, cik nur tak berapa nak faham pasal BE ni..hihihihi

WuMing said...

Tahniah...

Nurul Aisyah said...

Asal ada bonus???
tuan blog ni kena tag lagi...jgn marah ha... :P

Cik Nurul said...

Wah bestnye..

HeNRieTTa JoSe said...

wah...okeh2....moga2 cpat kumpul duet yea...

Nurul Aisyah said...

hi alan_qbel!! :P

Si dia...
si dia...

aReLaN said...

@madam : hehehe..thanks madam.

@syafiqakarim : tokey pon leh lingkup.hahah

@Haryati Faizal : mana ada banyak.silalah jeles. :p

@Nurul Ain : nanti ada la tu.sabar ye makcik

aReLaN said...

@Cik Nur : saya pon tak berapa paham tapi ianya bonus la kalau dapat BE sebab earning dia leh naik depends on trafik.hehehe

@WuMing : time kasih

@Nurul Aisyah : memang tak marah la.nanti buat ye.tunggu~~

@Cik Nurul : skali skala dapat.syukur

@RieTTa : sket2 lama2 jadi bukit.hoho

Hanim Irsyad said...

wahhh.. tahniah =)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

perghh best tul! :D

Noorieda said...

Wahh..durian runtuh tu! X_X

EyqaLuvender said...

untungla org tu....asyik dpt BE je...
belanja la adik abg ni makan burger mcD...hehehe =p

Mr.Clive said...

hohoho masyukkk bro!leh la belanja futsal!ekekeke :P

Hanamiko Sakura said...

omedetou!!! ^^_

Warna Warni Kehidupan said...

semangat...semangat...

ツ Bieaz ツ said...

betambah murah rezeki..... :)

Eza Boom Boom said...

rezeki awak lg, alhamdulillah :)

Shaznina Sofia said...

adoi.. untunglah arelan.. :)

aReLaN said...

@Hanim Irsyad : time kasih

@Zuan : memang best.kalau berterusan camni lagi best.hohoh

@Noorieda : syukur alhamdulillah

aReLaN said...

@Eyqa : hahaha..takleh kacau duit tabung kawen ni.

@Mr. Clive : futsal?dah lama kaki ni tak merembat tau.hahaha

@Hanimiko Sakura : sankyuu~~

aReLaN said...

@Warna Warni Kehidupan : semangat membara2 ni.hihi

@Bieaz : alhamdulillah

@Shaznina Sofia : memang untung pon kali ni.hehehe

Nurrul said...

seronoknya.. semoga makin bertambah rezeki abg yer :)

Ezad Skytech said...

hee...terbaik la 2 BE sekali jalan kan...:D

aReLaN said...

@Eza : syukur alhamdulillah

@Nurrul : insya-ALLAH.bila dah murah rezeki ni,harap tak lupa diri la kan.hehehe

@Ezad Skytech : time ni la dia datang 2 skali.pasni senyap berbulan2.hahaha

Zarul Umbrella said...

Pok Le...ganah mung..rezeki la tu..all the beh bro!

~diAhOntHeblOg~ said...

wah...bestnyeeee

aReLaN said...

@Zarul : hahaha..time kasih.syukur atas kurniaan rezeki ni

@Diah : best kan.kalau lagi banyak lagi best.hihi

Pesta Jiwa said...

Bak dtg skit...secelup je nak BE tu...lama sgt x dpt

9n0L4 said...

meh sini nk klik jugak. ;)