Sunday, March 4, 2012

PaRTi SeKs?

Fuyyo, adakah aku mengadakan parti seks? Ataupun aku menyertai parti seks? Gile apa. Memang tak la. Mintak jauh sangat-sangat tapi dah minggu ke berapa berturut-turut ntah ada je orang cari pasal parti seks ni jejak ke blog aku. Kalau tak caya cuba la tengok bawah ni.

Kat Malaysia ni rasanya dah makin ramai yang sangap kot dok cari bahan camtu je keje. Aiyoo..bawak la bertaubat. Sekarang ni makin parah masalah sosial kat Malaysia ni. Buat pengetahuan sume,memang korang takkan jumpa la ye citer pasal parti seks dan sewaktu dengannya kat sini. Kalau grad Jepun, Ichikoh pe sume tu mungkin la. 

71 comments:

Cik Nur said...

Haishh..! merepek2 je eh. xkena gaya nk cari dekat blog ni. sebab tu, sms yg sy dapat tu berbunyi lucah, cz skarang ni ramai yg sangap kot..

donia..donia...

Juliet_iRa~" said...

siapa la y dok cari ntah apa2 tu ek..

mcm2 la diorang ni..huhuhu

Zakia said...

mcm mna la boleh sangkut pulak kan??

Noorieda said...

Nauzubillah...kat fb lagi menakutkan!huh!

nurfauzi said...

boleh jadi dua keadaan.

1) orang yang nak cari maklumat berkenaan parti seks. mungkin untuk pengetahuan, kajian, penyelidikan, assignment kajian soasial...atau yang sewaktu dengannya...yang lebih bertujuab untuk kesedaran.

2) orang yang menggatal nak parti seks.

aReLaN said...

@Cik Nur : tulah pasal.sume imaginasi tinggi sangat ni.hehehe

@Juliet_iRa~" : memang manusia skang macam2 jenis ada.hmmm

@Zakia : tak tau la tang mana leh sangkut kat sini.

@Noorieda : kt mana2 sme je.makin menjadi2.

@nurfauzi : betul gak tu tapi cam ramai yang lebih ke keadaan 2 je.hehehe

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

cmne nak tengok graf ni ?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haha aku slalu gak naik benda2 blue ni.. adeh~

huda jamil said...

errr. gile lucah term tu. buat mase ni aku punye graf xde lg yang mengarut. hehe

CekbOlat-bOlat said...

ekekkee.. haii abg ! xbaik lahh bab ni >,<

keyword bolat lagi parah dri abg >,<
maluu nk tnjuk .. macam2 hadoo

aReLaN said...

@NZ Si Panglipur Lara : ni amek kat nuffnang nye.hehehe

@Zuan : tulah pasal.suka betul orang skang ngan benda2 gini kan.aiyaa

@huda jamil : hahaha..ni dah banyak kali kat blog aku.tak tau la kenapa leh sangkut kat sini

Cerah Jeff said...

adoyai....kita nampak di facebook orang dah ok tapi di luar semua masih tercari2..kat selangor,10% sahaja remaja yang tunaikan solat ...tu belum masuk part solat berjemaah(aku pun kena muhasabah diri)..adoyai..

LidiaSuraya said...

X sesuai x sesuai.. Huhuhu

aReLaN said...

@DekBolat : hahaha..uish..kalah blog abg maksudnya tu

@Cerah : di mana silapnya?sendiri mau pikir la kan.kita yang bakal jadi bapa ni,kena la didik anak leklok.insya-ALLAH.

@LidiaSuraya : memang tak seswai.

AiSyA LiEzA said...

aishh.. Astagfirullah..ermm.. >.<

Zakaria's daughter said...

erkkk !
cmne boleh kelua result kt beelog abg macho neh.

adoi

Juliet_iRa~" said...

azlan...anytime leh tumpang kereta...hee


;p

lisa said...

kes pelik ni. haha keyword paling pelik pernah dibaca setakat ni.

CiK FizA said...

ishh2. ntah apa2 la kan.. dunia akhir zaman~

Noraim said...

ngek betul. macam takde benda lain nak search.

Noraim said...

ngek betul. macam takde benda lain nak search.

dyabunga said...

haish..apa lah..cuba lah search benda yg berfaedah..nasib baik dya tak pernah yang merepek2..hehe

yad'z said...

adoyaiii.. rosak rosak~

NAL said...

memang rosak..ni la akibat jika salah menggunakan internet..medium pencarian maklumat berubah..hurmm

Apai said...

i'm experiencing the same thing bro..t ade mase aku tunjuk ape bende surfer slalu cari kt blog aku ni...berat 66 kate UAI..haha

Mr.Clive said...

hahah boleh tahan gak ko ni bro..blog sebagai sumber bacaan untuk parti seks.LOL XD

Cik TeN10 said...

Lohhhh..xde bnda lain ke nk cari??..adoiii

Hanamiko Sakura said...

zaman sekarang, akhlak mereka dah jauh menyimpang... apatah lagi aqidah mereka... ish2,, nauzubillah...

~diAhOntHeblOg~ said...

astaga..umat akhir zaman kah? huhu..

madammondoq said...

amboi arelan.. ntah-ntah memang ada entry tu dalam blog ni tak? ihik3...

Saya Disini said...

mcam2 eh skrg ni

msredcheesecake said...

hep... wat party ape ni? babab kang... hheee...

HeNRieTTa JoSe said...

haah....rietta pown ada gaks search yang xde pown dalam post rietta....heran hairan....

Fahz said...

ishkk mcm nie pun ade ek.bab2 mengarut laju je depa na.cuba la bawak2 bertaubat.hehehe

Cik Nurul said...

Fuuuyyyooo.. ade parti seks kat blog Arelan.. hehehehe ;)

c'axoera ヅ said...

hamboyyyyyyyyyy berfarty sakan nampak!

Clara Rella said...

??? macam mne ley tersesat masuk lak.. haiyakk..

Bhye gila kowt...

Spe lah gatal sgt search bnde tu..

cik ika said...

uik..bahaya ni..

Nurul Aisyah said...

jap....mcm mana nak tgk gmbr tu...mkasud saya....saya x pernah ada pun....saya pun nak tau gak..kalau blog sya...errr...

M@W@R Q@SeH said...

keyword sesat juga kt blog akak arini...hehehe gelak je tgk...

Mr.Clive said...

hoho...kerja sudah habis!hoho setailo laaa!

aReLaN said...

@AiSyA LiEzA : astaghfirullah...

@Zakaria's daughter : kenapa??adik sweet ke yang cari??hahaha

@Juliet_iRa~" : uish..segan la plak rasanya

@lisa : sebelum ni pon ada orang search parti seks budak utp kat sini.hmmm

@CiK FizA : tulah pasal.takde benda lain dah nak cari.ish3

aReLaN said...

@Noraim : memang makin ramai yang ngek kat dunia skang ni

@dya : saya pon tak pernah merepek2 tapi ntah camne la leh sangkut.

@yad'z : rosak betul

@NAL : tulah pasal.ada kemudahan tapi sume salah guna.aish...

@Apai : memang beghak nanang la.hahah

aReLaN said...

@Mr. Clive : hahaha..takde pon padahal.

@Cik Ten10 : nak wat camne.diorang sangap sangat dah tu.hmmm

@Hanamiko Sakura : tulah pasal.mintak jauh la dari kita

@diah : memang makin lama makin parah kan.

@madam : hahaha..takde makna nak post benda gitu eh

aReLaN said...

@Saya Disini : macam2 ada kan.hmmm

@kak red : jangan la babab.bkn salah saya k.

@RieTTa : rasanya tak pernah sebut pon kat blog ni.hmmm

@Fahz : diorang pantang dengar benda gini.aiyaa

@Nurul : hahahaha...pe kes lak buat parti seks kat blog.aiyoo

Cik Aini Lavender's said...

erkk...rosak kaum adam n hawa kat dunia ni kalo ada parti nih..haishhh

aReLaN said...

@c'axoera : hahaha..mana ada.orang lain la.not me

@Clara Rella : dah gatal sangat tu sampai parti2 dicarinya.

@cik ika : bahaya kan orang skang.hmmm

@Nurul Aisyah : tengok kat stats blog atau yg kat nuffnang la.ade je

@M@W@R Q@SeH : tak tau la tang mana blog2 kita ada citer benda pelik2 ni kan.

@Mr. Clive : hahaha..keje takkan pernah habis bro.esok kena sambung lagi.

Warna Warni Kehidupan said...

ayo ayo tak tau...ha...ha...tak tau..haish mesti ada terselit dalam entry ni huhuhu

EyqaLuvender said...

ei lucah la abg long ni..hahaha
gurau jek.,.peace!
sape la yg gatal type keyword merepak cmni kan?

QasehnyaRania said...

haaa,,cer semak balik n3 lame2..hehehe

how r u arelan?

ツ Bieaz ツ said...

takde keje lainlah tu menda tu juga nak search....

aReLaN said...

@Warna Warni Kehidupan : mana ada.tak pernah pon rasanya.

@Eyqa : hahaha..orang lain la yang lucah gi cari kat sini.aiyoo

@QasehnyaRania : sihat walafiat.tengah bersedia untuk interview.heheh

@Bieaz : memang tu je pon keje diorang agaknya. :P

Tiramisu Fatiema said...

macam-macam betul..fening..persiapan kahwin pon ade?haha

Mr.Clive said...

yo bro!selamat malam!moga hari esok lebih baik dari harini...hoho :)

emy zulaiha said...

haha merepek-repek je dorg nie kan..apelah ade dlm kepale otak dorg tue selain seks?? ish ish :)

Salina said...

haha..ada jgak camtu ekkk..macam2 orang ada zaman sekarang nih..

Ezad Skytech said...

kdg2 keyword pelik2 je yg masuk..

محمد شهريل القنيطري said...

adoi dunia skrung dh hilang kawalan!!nauzubilllah

KiD said...

yeahhhhh... party time!!!! ahaks

Saya Disini said...

awat ada org berminat cr benda2 pelik nih..isk

maszull said...

assalamualaikum arelan...mcm2 benda ada skg ni kan...:)

BisMi Aishah said...

hehehehe

aReLaN said...

@Tiramisu Fatiema : pasal persiapan kawen tu ada la sket2.maklum la tuan blog tak sabar nak kawen.hehehe

@Mr. Clive : yup.tapi awal pagi lagi dah tak produktif ni.leh lak bangun lambat sebab tak set alarm.hahaha

@emi zulaiha : diorang nak berparti la gamaknya tu.ish3

aReLaN said...

@Salina : memang macam ada pon orang skang ni.hmmm

@Ezad Skytech : lagi pelik pon ade je skang ni.perghhh

@Shahril : nauzubillah. memang makin hanyut

aReLaN said...

@KiD : hahaha..party lain takpe.

@Saya Disini : ramai je minat benda camni skang.hmmm

@maszull : waalaikumussalam : macam2 ada kan

@BisMi Aishah : hahaha

Rahmah Ram Ram said...

hihihi...selera lain macam orang zaman sekarang ni :)

O CIKTEDDY said...

haiya,ape da..

WuMing said...

Haiwan pun tak buat Party Sex..

Zakaria's daughter said...

cewahhh!
bocor rahsieee neh abg macho.
adek sweett yg carikkk.
haha.

ciss

Nurrul said...

benda ini memang parah.... tak tahu lah kenapa obses sgt.. herrr

aReLaN said...

@Rahmah Ram Ram : makin lama,makin pelik lak rasa.hmmm

@O CIKTEDDY : tau takpe.ape da

@WuMing : memang zaman skang manusia mengalahkan haiwan.hmmm

@Zakaria's daughter : hahaha...kecik2 dah pandai