Wednesday, March 7, 2012

SeGMeN : BLoG ReVieWiNg By HaRuKo HaNa

Ramai betul orang suka tag aku kan. Aiyooo...Kali ni tag dari NIZAM iaitu Segmen Blog Reviewing By Haruko Hana. Nama penganjur memang Japanese habis la. Ramai je blogger aku kenal yang suka letak nama dalam nihonggo. Bagus jugak tu. Maksudnya ramai la minat Japanese kan. Hohoho....Sape-sape nak join leh klik banner kat bawah ni ye.



Mangsa tag aku kali ni lak adalah


Rajin-rajinkanlah diri korang untuk join segmen ni ye. 

8 comments:

Haruno Hana 하나 said...

thanks sudi join :D hehe~ minat Nihongo ;)

NIZAM said...

ok, thanks tau Lan. :))

part nihongo tu mmg pun. byk kot yang gune name n music background tema ala2 jepun ni.

Nurrul said...

kena tag ... macammana ley kesan jejak blog Nurrul nieh ? ? ?
hehehe.. nak join nak join :)

aReLaN said...

@Haruko Hana : tapi kan kalau dah selalu sangat ngan nihongo like me,memang nyampah la jadinya.keje translate,cakap ngan boss nihonjin pe sume.aiyooo

@NIZAM : diorang tak tau lagi peritnya nihonggo cam aku rasa.hahah

@Nurrul : kalau dah bukak blog ni banyak je komen orang tu,mesti la ley kesan.hehehe

Zarul Umbrella said...

citer pasal nama2 jepun teringa aku akan salah seorang stewardess MAS berbangsa Jepun Yuki Kano nama dia .dah hampir 10 thn kerja MAS dah peluk Islam dan cakap BM mmg lancar..kalah bangsa2 lain di Malaysia(no offense)

Pesta Jiwa said...

Tapi sebelum klik banner..kena klik button mouse tu dulu...ye x?..

Kami Sahabat Pena said...

saya minat dan meminati anime jepun serta drama jepun..huhu.....

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com