Sunday, March 11, 2012

SeGMeN : DooDLiFy Me By NaNaByTe

Hujung minggu yang letih tapi nanti la aku citer. Nak setelkan beberapa tag dari blogger lain jap. Hehehe..First skali kena tag oleh CikSue untuk Segmen : Doodlify Me By Nanabyte. Segmen ni adalah segmen pertama anjuran Nanabyte sempena kehadiran follower melebihi 300 orang. Congrats cik nanabyte.



Gambar yang aku pertaruhkan untuk di'doodle' oleh nanabyte adalah :


Sume dijemput untuk memeriahkan segmen ni tapi bagi mencukupkan syarat, mangsa tag aku kali ni adalah :


Bagi sesiapa yang berminat leh la klik banner di atas ye. 

15 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe rajin gak ko ni bersegment :D

Nurul Aisyah said...

hehehe gmbr tu jugak!!

Nurul Aisyah said...

x sabar nak tgk...hahhahahaha

aReLaN said...

@Zuan : tengok waktu gak la kan rajinnya pon.hehehe

@Nurul Aisyah : memang kurenga gambar sorang diri ni. :)

nanabyte said...

thanks la sensei sudi join. keke. alamak, gambar tuh. terbaek.

>_<

p/s: eh eh, ade cter forrest gump kat tb2. tehee~ :P

Ezad Skytech said...

tak sabar nak tgk gambar ni didoodlekan...hee~

~diAhOntHeblOg~ said...

bajet somel la tue...hahaha..kening cm ziana zain!!! kerlasss jah..

madammondoq said...

dulu masa blogspot i rajin layan tag2 ni.. now dah tak sempat lorrr...

Shaznina Sofia said...

mesti menang nyh..
gambor macam artis nyh..

lisa said...

first time dpt tag. hehe thanks insyaAllah join :)

dyabunga said...

rajin nye bersegmen...:D

aReLaN said...

@Ezad Skytech : tak yah la tunggu.tak smart pon gambar tu.hahaha

@Diah : uish..tu kening the rock la.hahaha

@madam : skang ni pon saya dah makin tak sempat.kebusyan mula mendatang.wuuuu

aReLaN said...

@Shaznina Sofia : hahaha..artis la sangat.

@lisa : sama-sama.sori tau kalau nyusahkan.hehe

@dya : memenuhi hasrat si tukang tag. :)

9n0L4 said...

asek² gmbr ni. hihi

Cik FaRiZaM said...

byk nye join segmen.....huhu rajin arelan ni....