Thursday, April 5, 2012

BE MeNcuRaH-CuRaH

Semalam bukak Nuffnang, tengok ada BE lagi. Tahun ni je dah 6 BE singgah kat blog cikai aku ni. Memang tak putus la dari awal tahun. Sentiasa ada. Syukur alhamdulillah. Tapi takdela banyak mana pon aku dapat dari BE ni besenya. Cuma lebih sket la dari iklan bese tu kan. Hehehe...Kalau nampak mana-mana iklan kat blog aku ni, sudi-sudikanlah klik ye. Jasa anda amat dihargai.



Hari ni aku MC. Memang seksa bila sakit ni tapi sakit ni ada hikmah dia kan. Jadi, jangan nak merungut ye Matle. Dalam tak sihat ni, leh je aku kuar gi Giant, pejabat pos pe sume. Bosan giler dok rumah sorang-sorang nye pasal. Harga emas jatuh ke paras terendah hari ni dalam 3 bulan tapi malas lak aku nak gi beli. Biar jelah dulu. Hehehe...Time withdraw money, leh lak 2 orang Bangla datang mintak aku tolong withdraw untuk dia. Tolong jela ajar cara kuarkan. 

Terima kasih sekali lagi kepada Nuffnang atas BE ini.



53 comments:

Nurul Aisyah said...

yes!

Nurul Aisyah said...

hehehe org first

Nurul Aisyah said...

huhuhu...Nuffnang..Nuffnang...

saya punyi x sampai Rm6 pun..isk2 :(

tahniah..

Haruno Hana 하나 said...

alhamdulillah :) tahniah! hehe.. jaga diri tu.. sakit lg.. ^_^

Haruno Hana 하나 said...
This comment has been removed by the author.
nurmujahidah said...

tahniah arelan,, hehe :D

9n0L4 said...

untung la dieeeee. nak jgk BE. tak pernah pun dapat. huhu.

Cik FaRiZaM said...

wahh tahniah, rezeki arelan ..

faz pon nak update BE ni ..esk le..hehe

si kiut lavender said...

tahniahlah arelan..

himah dari sakit tuh....:D

Nurrul said...

wah bestnya dapat BE ! ! !
Tahniah..

*Nurrul dah lama biarkan aje iklan-iklan nie.. hihi *

nur_za said...

wah..best la..nur baru da 0.50 keh22..

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : yang ni pon baru first time cecah sampai gtu tau.hahaha

@Haruno Hana : memang sakit lagi pon.banyak ubat nak kena makan ni.

@muja : time kasih!!

@9n0L4 : biar betul.takpe2.nanti ada la tu.insya-ALLAH

aReLaN said...

@si kiut lavender : time kasih.hehehe..betul gak tu

@Nurrul : arigatou~~

@nur_za : lama-lama naik la tu.hoho

Eyza Syazwan said...

waahh bestnyee, mine xgerk2 pon dri last year. tsk tskk

dhiera said...

urah ye rezeki~ kite dapat 4 je baru untuk tahun ni~

sakit-sakit pun boleh tahan nak merayap dia ni~ a'ah, harga emas dah jatuh lagi. ahad 2minggu yang lepas, kite ada beli gak barang kemas. kat kedai tu dia jual murah. RM168/gram. tapi upah dia mahal~ rm70. tapi beli jugak.. ngeee

Haryati::Faizal said...

syokkkk le tuuuu...alhamdulillah...rezki kan...

Asmara said...

err.. org oversea xleh klik. keluar error kat iklan tu 'blogspot.com' tu dah tukar semua jd ikut nm negara tu. kat sini keluar jadi 'blogspot.jp'. huhu..

Kasih Salina said...

best..best..tak aci ni,AreLan dh dpt 6 BE thn ni,sy baru dpt 3 BE jer..jeles2..

aReLaN said...

@Eyza Syazwan : sabar ye.nanti ada la tu.heheh

@dhiera : tulah pasal.ingat nak beli tapi biar jela dulu kot.beli je keje.jual nya tak pon.aiyooo

@Haryati Faizal : syukur alhamdulillah

missina said...

bestnye haii,,ape rahsia?

aReLaN said...

@Asmara : a'a.masa gi outstation kat nihon hari tu pon takleh tengok gak.sume error je.hmmm

@Kasih Salina : hehehe..ala,mana tau pasni skali masuk terus 10 ke kan.sabar tu kunci dia. :)

Cik Nur said...

alhamdulillah..rezeki tu..!
hikmah sakit...
arelan, mcm mana nak letak iklan nuffnang lepas entry mcm arelan tu eh...?

KiD said...

masyuuuuuukkkk... kaching!! kachiingg!!!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alhamdulillah, murah betul rezeki bro ngan nuffnang ni :D

aReLaN said...

@missina : takde rahsia pon.yang penting sabar.ikut je petua sume orang bagi.pastu tawakal jela.heheh

@Cik Nur : saya pon dah tak ingat.dah lama sangat letak tapi ada orang wat tutorial pasal ni rasanya.selamat mencari dan mencuba

@Zuan : alhamdulillah.dapat la sket2.

NIZAM said...

soalan aku ialah: BE tu apa? adeyh. tetiap kali org ckp pasal earnings bagai, aku buat muka blur. sbb aku mmg taktau. ye, sy seorang outdated. hehehe.

MC ke skang? take care ok. :))

profmie said...

omedetou !! wah...kO ni rest lah dlu..

msredcheesecake said...

Sian tak sehat pun tak dapat rest... Kawen cepat nanti sakit ada org jaga...

dyabunga said...

semoga cpt sembuh ye..:D
harap2 dya pun dpt be yg mencurh2 mcm arelan juga..hihi

NAL said...

wah, tahniah..rezeki tu..

miya said...

Alhamdulillah..

Hanamiko Sakura said...

taniah.. murah rezeki :)

~aYu~ said...

untungla dpt BE je. rezeki nak kawin ni.. emas murah yer.. hmm.. wahhh..

M@W@R Q@SeH said...

rezeki murah...bersyukurlah ye :)
akak klik2

Nisa Greennnpanda said...

aisy..kejealousan melanda bile tgk title entry nie.. huhu~... T_T
congrats...

Nisa Greennnpanda said...

btw, take care ye..hehe..

fiza said...

Tahniah, saya nyer BE utk thn ni baru dpt seketul jer.

Zakaria's daughter said...

huntung huntunggg.
yang tak huntungnye itewww T_____T

Cikgu Ma said...

tak reti la be ni..hehe

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is xpenah dapat... hohohoho
lagi meriah (^____^)

Fana | Aqim said...

wah..tahniah arelan!

semoga cepat sembuh oke!

huda jamil said...

untunglah. nuffnang aku dr dulu sampai sekarang rm1.50 je. bukan blog retis, tp mengada nk letak nuffnang ni makan die. hehe :)

LubLy said...

sakit tue menghapuskan dosa-dosa kecil kia..tahan n sabar yek br0..

Ezad Skytech said...

wahhh..best tu dpt BE..3 BE sekali running tu..:D

Ley Rashid said...

dapat BE lagi ya.....pakcik juga dok macam tu lagi...anyway its ok to me....bravo and all the bro.

lisa said...

bestnya dapat BE.. 6 BE tu banyak k :)

profmie said...

you are tagged..http://theprofmie.blogspot.com/2012/04/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

Cik Aini Lavender's said...

Rezeki alan la tu =p

Nurul Akmal said...

Wah bestnya...

eh harga emas turun yer...

shera haifa said...

alhamdullilah rezeki..
share2 laaa yaa

O CIKTEDDY said...

wah bnyk tu BE! tahniah bang lan..huhu

[sutera kasih] said...

napa jgk nuffnang x pernah kasi lg blog sy BE taun ni :(

9n0L4 said...

tips ape ni dpt mencurah². siap ade bonus?