Wednesday, April 18, 2012

BE TaK PuTus PuTus



Syukur alhamdulillah murah rezeki bila niat nak kahwin ni. Lepas satu BE a.k.a. Buffered Earnings tamat kat blog aku ni, tetiba masuk lak BE baru menggantikan BE lama yang dah tukar jadi Metered Earnings tu. Kali ni lak KAO Laurier Perfect Comfort & Magnum Fashion Royale. Terima kasih banyak-banyak kepada Nuffnang sebab selalu ingat bagi BE kat aku ni. Hehehe...Pasni leh la bagi banyak lagi ye wahai Encik Nuffnang



70 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bestnye rezeki ko :D

Haruno Hana 하나 said...

rezeki org nk kahwin ^_^ hehe...

shafiq said...

untunglar , hehehe :D

Cik Nur said...

dalam perancangan nak kawin pun dah murah rezeki kan...
kalau dah kawin lagi hebatlah rezekinya...insyaALLAH...!

Has said...

alan, url を変えたら、みんなとのリンクもなくなったことに気づきました。なんて馬鹿なことをしてしまいました。とにかく、新urlは、goendama@blogspot.com :)

aReLaN said...

@Zuan : syukur alhamdulillah

@Haruno Hana : tulah pasal kan.hehehe

@shafiq : memang untung.harap2 la leh tambah duit poket sket.leh topup tabung kawen.hoho

aReLaN said...

@Cik Nur : insya-ALLAH.kalau itu yang tertulis,saya terima seadanya.heheh

@Sensei : hait,wakarimashita.demo, nande url wo kaetano??

Ezad Skytech said...

da rezeki ko kan dpt BE byk2..:D

NAL said...

murahnya rezeki aReLaN..

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer.. Tahniah..

Zakia said...

congrats~

PariPariPutih said...

teeeeeeeeettttt! tumpang lalu Fwen you were taged in my video PENGAT PISANG.. care to check check check it ooouuuuut!!!

Rapunzeel Cikilolo said...

wiwit :)

Kasih Salina said...

best tu..selalu jer rezeki BE melekat kat aReLan..

Norlida Ramli said...

alhamdulillah...tahniah alan =)
rezeki tu mmg xkan dijangka sbb tu sume dr Tuhan :)

lama sgt x blogwalking..rndu asenya..huhu :(

dyabunga said...

rezeki nk kahwin lah tu..hihi

Mr.Clive said...

nuffnang nak tolong bayar majlis nanti leteww...heheh XD

nurmujahidah said...

tersangat amat jelez ngan arelan,, grrrr,,,

Cik Awin said...

alhamdulillah...rezeki, rezeki...

shah said...

apa lagi,kene la buat iklan kao tu...gambar ko mesti ada tau

hehe

BungaTulip said...

Orang kata bila ada perancangan nak kawin rezeki kan makin murah. syukur la rezeki sentiasa ada :)

LubLy said...

kene tkr title blog nieh..

Dari "welcome to my life" ke "welcome to the husband club nt"..:D

Cha_Haya said...

murah rezeki... kawen cepat2, insyaallah semakin melimpah ruah lgi la rezeki pas ni.. >.<

iena said...

Alhamdulillah, murah rezeki nak kawin. Dapat duit bole standby untuk kehidupan berumahtangga nanti

Masz Sidek said...

alhamdulillah... dah nak kawin ke??

Kancil 8349 said...

tahniah

Fana | Aqim said...

alhamdulilah..rezekii....

oktant said...

Alhamdulillah... Moga amaun BE tu terus meningkat. Amin.

[sutera kasih] said...

nk niat kawen jgk la..BE xnk msk lgsg :(

eddy said...

tahniah!!!

Miss Hidy said...

rezeki nak kawen melimpah ruah...hehe..

Nurul Aisyah said...

wah..bestnya!! jeles..

shah said...

hebat la abg arelan, dah jadi selebriti..

c'axoera ヅ said...

heheheh bagus lah rezeki....siyes xfaham apa benda ni kui3

O CIKTEDDY said...

hamboi..boleh la blanja cik ye sblom kawen tu.huhu

Nurul Aisyah said...

hehehe....besday si dia ke?
alan-kun kite ni nak beli apa untul si dia? ngehehe...

gud luck nnt nak race yer!!

Hanamiko Sakura said...

alhamdulillah.. rezeki2.. cepat2 kawen ye arelan-kun.. hehehe

hidayah said...

oh..baru faham..
thanks awak..
rasanya awak la blogger pertama yang saya jumpa tak sorok BE tu.
sekarang saya dah faham.
BE dapat lebih daripada RM0.25 rupanya..
:)

M@W@R Q@SeH said...

rezeki org nk naik pelamin...tahniah ye

madammondoq said...

kalau niat tu baik.. insyaallah rezeki akan datang.. ;)

maszull said...

assalamualaikum arelan..wah tu tandanya rezeki akan dtg lebih lg lepas kawen tau...

tahniah sbb bakal menamatkn zaman bujang ye...:)

~Sweet Honesty~ said...

eee bestnya dpt be..saya ne tak penah lgi dpt apa2 dri en.nuff tu..sabo menanti neyh..

P#eoniX said...

klik kat sineh dapat blanje makan x???hehehh...

9n0L4 said...

untung. untunggg laaa. huhu. nak jugak. ce ajor sket cmne nak dpt BE. ;)

Yumida said...

rezeki org nk kawen ni..alhamdulillah..tahniah...sy nyer baru rm2.50

redlomo said...

syukur bila rezeki mencurah curah...

Beckhrooy said...

murah rezeki :)

BLOG-EPIC-SCENE said...

0.91 tu banyak ke? cm ne kira tuh>> aku ada 0.40 je...

fuzore said...

bagi la satu kat aku BE tu x penah rasa dpt BE lg ni

aReLaN said...

@Ezad Skytech : syukur alhamdulillah

@NAL : amin...

@Nurul : time kasih nurul

aReLaN said...

@Zakia : thank you~~

@PariPariPutih : wow...dah tengok.terharu dibuatnya

@Rapunzel Cikilolo : wiwit!!!

aReLaN said...

@Kasih Salina : syukur sangat.moga akan terus melekat kan

@Norlida : alhamdulillah. patut la lama menyepi kan.tkpela.busy.nak wat camne lagi

@dya : hehehe

aReLaN said...

Mr Clive : kalau nuffnang sponsor full,lagi syok.hahaha

@muja : ala..takyah jeles2.rezeki masing2.hehe

@shah : hahaha..tu iklan barang wanita la.pe kes nak ada gambar aku

aReLaN said...

@BungaTulip : hehehe..betul tu.

@LubLy : uish..awal sangat tu. :)

@Cha_Haya : insya-ALLAH kalau dah itu yang tertulis kan

aReLaN said...

@iena : betul tu.leh topup duit kawen sket2.hehe

@Masz : insya-ALLAH bulan 11 ni.jemput la datang ye

@Kancil : time kasih kancil

aReLaN said...

@Fana Aqim : alhamdulillah

@oktant : moga terus meningkat lebih tinggi kan.amin...

@[sutera kasih] : hahaha..kena tukar niat tu

aReLaN said...

@eddy : terima kasih!!!

@Miss Hidy : alhamdulillah

@Nurul Aisyah : ala,pe nak jelesnya pon.sket je baru tu.kalau banyak leh la nak jeles

aReLaN said...

@shah : takde maknanya aku jadi celeb.hahaha

@c'axoera : hahaha..nanti paham la tu

@O CIKTEDY : uish..belanja time kenduri la.belanja nasi minyak.hehehe

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : ada la hadiahnya.mana leh gtau skang.tak suprise la.hehehe

@Hanamiko Sakura : insya-ALLAH tahun ni kawen.doakanlah ye

@hidayah : watpe la nak sorok2 nye pon.leh dapat lagi banyak sebenarnya.orang lain lagi banyak tau.

aReLaN said...

@M@W@R Q@SeH : terima kasih..

@madam : insya-ALLAH

@maszull : waalaikumussalam.terima kasih mama.hehehe

aReLaN said...

@~Sweet Honesty~ : memang kena sabar banyak2 la nak dapat.time banyak,memang banyak betul dapat.kalau takde,berbulan gak la menunggu nak ada balik BE tu.hahaha

@P#eoniX : hahaha..tak mampu la nak belanja makan

@9n0L4 : hahahaha..camne nak ajar nya pn.yang penting sabar.ikut je tips orang lain bagi.

aReLaN said...

@Yumida : arigatou ne~~

@redlomo : syukur alhamdulillah kan

@Beckhrooy : amin.moga kita sume murah rezeki juga

@BLOG-EPIC-SCENE : takde la banyak pon.tu baru start.lama2 naik lagi la tu.hehehe

@fuzore : aku bukan tokey nuffnang nak baginya pon.hahaha

Jai Montana said...

pergh..dasyat2..tapi tengok Nuffnang la ni susah tui iklan dia nak keluaq nooo

BLOG-EPIC-SCENE said...

camner dorang ni??? kena byk orang masuk website kita ke??? atau kena ramai orang click nuffnang ads tuh?

eva said...

sy punya tak naik2 haha

9n0L4 said...

hee. sabor sudah. tips ape eh?

shera haifa said...

mak oii.. syok lerr

Chuu Muqhlis said...

sonok kn tgk BE ade sokmo kt nuff kite., tp aku x penah cash out lg wakaka sedih giler

aReLaN said...

@Jai Montana : nak dapat BE susah sket la.atas rezeki masing2

@BLOG-EPIC-SCENE : untuk BE,makin ramai masuk sini n klik,makin banyak la earnings dia.iklan bese tu fix,dalam 25 sen gtu je.

@eva : nanti naik la tu.hehe

aReLaN said...

@9n0L4 : tips tu ntah la.ikut je orang lain ajar.yang penting biar tempat iklan tu betul.yang lain2 tu sume atas company yang nak iklankan tu utk pilih blog camne dia nak letak ads dia.

@shera haifa : alhamdulillah

@Chuu Muqhlis : dah banyak kan sebenarnya tapi xnak cash out lagi??hoho