Thursday, April 19, 2012

DaH SaMPai

Akhirnya tadi sampai la satu hadiah kemenangan aku dalam "Cik Bunny Buat Giveaway Lagi" anjuran Cik Bunny. Hadiah ni adalah tajaan Mosumart Design. Memang sesuai ngan jiwa aku, kaler hitam. Hitam itu gaya, mutu, keunggulan. Hohoho...Memang aku suka kaler hitam. Baju hitam je banyak, sebab diri ini perasan putih melepak. Aiyooo...Aku dapat business card free cam kat bawah ni hah. Kalau nak tempah pape cam business card, kad kahwin, flyers, banner, bunting dan sebagainya leh la lawat website Mosumart Design ni ye. 



39 comments:

Haruno Hana 하나 said...

tahniah! cool je tgok bisnes kad hitam tu.. hehe :D

Hanamiko Sakura said...

hitam is macho.. hahaha

Cik Nur said...

hitam itu menawan..!
cantiklahhh..!

Yumida said...

ingatkan bj itam, rupanya buss card kaler itam..congrats! rezeki..

nur_za said...

wah hadiah dia..lain dri yg lain kan

NAL said...

Tahniah..hitam memang sesuai dgn jiwa lelaki..

aReLaN said...

@Haruno Hana : memang cool kan.heheh

@Hanamiko Sakura : memang macho cam tuan kad ni.hahaha

@Cik Nur : menawan?saya mana ada menawan.hehehe

aReLaN said...

@Yumina : terima kasih.baju hitam pon banyak je ni.sampaikan abah kata dah rupa black metal.takde kaler lain dah.hahaha

@nur_za : memang unik

@NAL : hoho..terima kasih NAL

nur_za said...

kamu kan sebjik mcm sepupu nur..
suka pakai baju hitam...semua
baju dia hitam..
tapi nampk macho ap kan..hehhehe * pasan dah la 2...

Nurrul Hazieqah ツ said...

smart giler seyhh...
simple aje... :)

~Sweet Honesty~ said...

woww..gaya mutu keunggulan..hihi..tahniah yee..

NIZAM said...

TAHNIAH menang. mutu keunggulan?promote dunhill ek? say no to rokok bro.HAHAHA.

:))

Warna Warni Kehidupan said...

cam comel je..huhuhu

Cik Awin said...

tahniah2...

Masz Sidek said...

tahniah... cantik kad tu... simple... :)

LubLy said...

nak kad satu br0..haha

Wanieys said...

tahniah...hitam mutu keunggulan hikhikhik

Fana | Aqim said...

tahniah!!pergh smart la lan..:)

[sutera kasih] said...

wahhh bestnya dpt hadiah !

aReLaN said...

@nur_za : hehehe..hitam la smart.

@Nurrul Hazieqah : memang simple.takyah nak bunga2.heheh

@~Sweet Honesty~ : terima kasih

@NIZAM : aku tak hisap rokok pon la.hahaha..

@Warna Warni Kehidupan : comel?macho tu.hahaha

aReLaN said...

@Cik Awin : terima kasih

@Masz : thanks masz.simple is the best

@LubLy : nak?nanti la hantar kalau nak.

@Wanieys : hitam memang bergaya

@Fana Aqim : arigatou~~smart cam tuan dia.hahaha

@[sutera kasih] : bukan selalu dapat pon cam orang lain.hehe

shah said...

bisnes apa tu
takkan post blogger jek

letak la CEO ke, Super president ke...

hehe

Cik tikah said...

tahniah ^^

Fahz said...

wahh tahniah2 arelan.fahz menang header sampai sekarang tak dapat2.huhuhu

Ezad Skytech said...

wahhh..serius smart la business card tu arelan..cool...:D

maszull said...

assalamualaikum arelan....cantik2 hitam tu menawan....:)

Nurul Aisyah said...

wah! best lah!

nurmujahidah said...

untungla dia,,, :(

9n0L4 said...

wahhhh. smart. padan dgn tuan die. ;)

Mr.Clive said...

niceee...very professional looking! :D

Zakaria's daughter said...

peh pehh,
huntungglahhhhh putih melepakk dapat bisnes card hitammm unggul gitteww.

dhiera said...

wahaa...tahniah~ macam best je ada blog card sendiri~

dyabunga said...

seronok nya ada kad..hihi..tpi cantik.. simple dan menarik..

syafiqakarim said...

cun juga beb!

Chuu Muqhlis said...

design smart la brader :D

aReLaN said...

@shah : mana ada bisnes.hahah..dia lupa letak engineer tu. :P

@Cik tikah : terima kasih

@Fahz : thanks.saya menang kad & tshirt tapi tshirt tak dapat lagi.

@Ezad Skytech : tengok tuan la.hahahah

aReLaN said...

@maszull : waalaikumussalam.memang menawan.cam tuan kad ni.hoho

@Nurul Aisyah : memang best.nak??

@muja : untung lagi muja.banyak dah menang kan.heheh

@9n0L4 : hahaha..terima kasih.kembang jap

aReLaN said...

@Mr. Clive : tapi tuan dia tak pro pape pon.hahaha

@Zakaria's daughter : takde la seputih melepak adik sorang ni.heheh

@dhiera : terima kasih.best tapi tak tau nak bagi sapa.hahah

aReLaN said...

@dya : simple is the best.hehe

@syafiqakarim : kan kan kan

@Chuu Muqhlis : memang smart.terbaik la designer dia tu.hoho