Saturday, April 21, 2012

SeGMeN : TaMBaH FoLLoWeR TaMBaH KaWaN

Sekian lama tak join segmen akhirnya aku join balik. Tupon sebab ada sorang cik adik ni, Affriena Zubil rajin tag aku. Segmen ni nama dia "Segmen : Tambah Follower Tambah Kawan". Buat sesape yang nak join segmen ni leh la klik banner kat bawah ni ye.



Nak kena tag 2 blogger lak


p/s : Nak kena menyiapkan diri ni. Malam ni aku join Energizer Night Race 2012 kat Litar Sepang. Tapi masuk yang 15.5 km la ye. Tak larat nak join 42 km. Start off untuk 15.5km adalah pukul 8 malam. Silalah beratur tepi jalan bagi sapot kat aku ye. Hohoho

42 comments:

Cik Nur said...

nama cik nur ye atas tu..?

terima kaseh ye sudi TAG..

PariPariPutih said...

Thanks aReLan for tagging mr, appreciate that.. good luck for your nigt race (aku bagi sokongan awal2 ni) ~ bebaris kat blog ko jer he he he

NAL said...

wah..good luck aReLaN..tingkatkan stamina ok..

Norlida Ramli said...

weee..gud luck ye..nnt sy beratur utk support alan tp lam mimpi je la kot..hehe =p

NIZAM said...

suruh je followers ratus2 ni jadi pom2 girl kat tepi jln. mesti semangat ko nak lari kan Lan? hee..

gudluck :))

Cik Aini Lavender's said...

wah...gud luck ye alan..make sure ada kat depan tau =p

aReLaN said...

@Cik Nur : yela.nama spe lagi.heheh

@PariPariPutih : hohoho..terima kasih.tupon dah cukup memadai.

@NAL : tak sempat nak tingkatkan.malam ni dah nak lari.hahaha

aReLaN said...

@Norlida : terima kasih.ok la tu.lebih baik ada daripada takde.hehe

@NIZAM : hahaha..tu lagi segan aku nak berlari jadinya dow.

@Cik Aini Lavender's : thanks.nak dok depan tu memang tak dapat la.hahaha

happy eim said...

good luck la yea utk malam nie. kena energizer la badan tu..^^

hazman aka species1980 said...

InsyaAlah bro.... moga2x cuaca malam nie elok2x belaka.... GOOD LUCK my friend

Ninaaa said...

Hehe seronoknya! Good luck btwy!

Nurul Aisyah said...

penatlah nak join :(

syamira zainan said...

hyep.. thank tau join segmen.. gudluck n sbgai tnda support sbb tk dok kat tepi jln.. jd follower kamu.. :)

si kiut lavender said...

yea2..

t skl bagi msupport dalam mimpi yerk..:)

P#eoniX said...

slamat berlari...x mencabar duk tepi jalan...aku duk tengah jalan leh x??hakhakhak...sambil bersorak cam cheerleader ntok ko...amacam??terharu x??hikhikhik...

P#eoniX said...

alelan...lari....alelan...lali...alelan ....lali....nhgeh...ngeh...ngeh...

Masz Sidek said...

good luck tuk mlm ni... ;)

Ezad Skytech said...

selamat bersegmen..

> all the best utk malam ni..:D

lisa said...

selamat menjoin :D

~Sweet Honesty~ said...

selamat bersegmen iyee..(^_^)

maszull said...

assalamualaikum..selamat bersegmen yer...:)

nurmujahidah said...

rindu nak bermarathon macm dlu,, sekarng dah gemuk,, uwaaaaaa

Has said...

erai ne alan. :D (segan nak komen kat blog alan dah sebab banyak sangat peminat)

profmie said...

Good luck ar...hehe..muge berjaya menamatkan larian...

ZYASH said...

chayok2 Energizer Night Race 2012 ne...

eva said...

haa nanti support jadi pom pom gurl ahahhaa..

Kancil 8349 said...

Selamat bersegmen...

Nisa said...

5 km belum tentu saya boleh lari :[ Good luck!

O CIKTEDDY said...

rajin betol bang lan join segmen..x mcm cik,malas bebenor =D

Noraim said...

nak join tp sgt takde masa skng. huhu.

[sutera kasih] said...

cepat2 update pasal entry awk join energizer race :)

aReLaN said...

@happy eim : letih...

@hazman : cuaca memang elok tapi badan dah tak berapa elok ni.wuuuu

@Ninaa : thanks a lot

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : hahaha..ala,dah hilang penat tu join la

@syamira zainan : hehehe..takpe.tupon cukup bermakna tau

@si kiut lavender : uish...lepas balik lari,terus tido.satu mimpi pon tak kuar.

aReLaN said...

@P#eoniX : ko jadi cheerleader???hahahaha

@Masz : thanks masz

@Ezad Skytech : terima kasih...

aReLaN said...

@lisa : hait~~

@~Sweet Honesty~ : selamat segalanya

@maszull : waalaikumussalam. Terima kasih banyak

aReLaN said...

@muja : saya pon sebab nak kecut balik la yang merajinkan diri join sume ni.hehehe

@Hasparina Sensei : pe lak nak segannya sensei.hahaha

@profmie : thanks bro.dah selamat pon

aReLaN said...

@ZYASH : letihnya la badan ni

@eva : tak nampak pon eva malam tadi jadi pom2 girl.hahaha

@Kancil 8349 : terima kasih kancil

aReLaN said...

@Nisa : terima kasih.ala,kalau training leh nye lah

@O CIKTEDDY : tengok timing gak la.hehehe

@Noraim : masa ada tapi tak mengizinkan.hihi

@[sutera kasih] : nanti ye saya update pasal ENR tu.hoho

Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...dari segmen yang sama.sy dh follow awak, jangan lupa follow jg :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/sigmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

Anje Fara said...

dr segmen sama :) done follow u! hope follow back. TQ :D

Yatt Moore said...

salam... dari segmen yang sama... Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

AyueJean said...

dtg dri segmen yg same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html