Sunday, April 22, 2012

HaPPy BiRTHDaY To HeR

Hari ini, tanggal 22 April 2012, si dia berusia 24 tahun. Awal pagi lagi aku dah keluar rumah walaupun sakit badan kesan daripada Energizer Night Race semalam tak hilang lagi. Pasal ENR 2012 tu lain kali aku citer ye. Pukul 9.30 keluar rumah menuju Giant sebabnya nak amek benda kat bawah ni hah. Pergi ambil dengan naik moto je. Slow & steady je aku bawak sebab tak nak rosak. Hohoho...

*Kau mawarku...juwita kalbu....*

Hajat di hati nak suprise depan rumah tapi dia dah masuk kereta awal-awal lagi bila aku turun bawah. Hahaha....Gilah sambut kat Alamanda. Nak tengok wayang, hampir semua citer kat panggung aku dah layan. Jadi, hari ni gi lunch & window shopping la mencari idea barang untuk dijadikan hantaran. Hohoho...

*Si dia punya*

*Yang ini aku punya. Huhuhu...memang sedap. Sesedap harganya*

Lunch dengan spaghetti kat Gardens Lifestyle Store & Cafe. Suasana dia memang best. Si dia syok je makan sambil dok atas buai. Hahaha..Memang sedap la spaghetti dia. Tapi lupa lak cash takde. Terpaksa seret. Aiyoo...Lepas habis makan, sambung la jalan-jalan dalam Alamanda yang tak seberapa besar tu.

 Dalam pukul 5 petang dah gerak balik Nilai sebab masing-masing letih dan mengantuk. Buat si dia, Selamat Hari Lahir. Otanjoubi omedetou!!! Moga sentiasa dalam rahmat dan inayah-NYA. Amin....Minta maaf la ye tahun ni takde kek. 

59 comments:

Norlida Ramli said...

sweetnye =)
hepi besday kpd si dia ^^]smoga korang berbhgia..

si kiut lavender said...

hehhe


xda kek tapi tetap suwiitt..

suka3..:D

P#eoniX said...

alah...romantiknye...kalah haku...hakhakhak....

Anonymous said...

wow romantiknye.nanti jgn lupa jemput akak ye-k.ema:)

Cha_Haya said...

so sweet.. happy birthday utk si dia.. n smoga hubungn ni berkekalan. =)

nitnot said...

Emm sweetnya.

Ah cakap dengan gula hati abang, kita kembar. haha

Happy Birthday Kakak. eh? hihi

Harini birthday kita jugak ! :D

NAL said...

manisnya...

dyabunga said...

sweet nye.. hihi.. happy birthday tuk si dia jugak..:D

ZYASH said...

Yang penting spend time bila masa itu tiba...kan...so sweet...opss..kejelesan...urm...hehehe, jgn lupe jemput yer nanti..

aReLaN said...

@Norlida : hehehe...amin..

@si kiut lavender : saya pon suka3. :)

@P#eoniX : jangan ingat sportsman tak romantik.hahaha

aReLaN said...

@kak ema : insya-ALLAH.heheh

@Cha_Haya : amin..moga berkekalan hendaknya

@nitnot : lor,tak gitau awal2.hepi belated bday to u.hehehe

aReLaN said...

@NAL : hehehe..manisnya kurma itu.

@dya : terima kasih dya

@ZYASH : insya-ALLAH sume dijemput nanti

happy eim said...

bila nk kawen ja..

hehe..soklan advanced skit..^^

CiK FizA said...

So sweet lah ! Hee. Hepy bufday utk si dia ye :DD

**Hope bahagia till jannah. :)

nur_za said...

sweet yer...
romantik gitu..hepi btdy untuk si dia..
hehehe =)

Ezad Skytech said...

woow..romantik habis ni arelan..hee~

> happy birthday to her..:D

9n0L4 said...

untunglaaaaaa. huhu. lame dah tak dpt bunge ros cmni. ;)

zulhilmi tempoyak said...

alolo... cuwitnyew... ;p

happy bufday to her too... heee...

KiD said...

Otanjoubi omedetou!! eh, gi alamanda? rasanya zuan lepak putrajaya kut semalam

nurmujahidah said...

untung la gf dye,, kih3,,, nak gak cmni,,sob3

Miss Hidy said...

wah...semoga bahagia hingga ke anak cucu nanti..=)

Zakia said...

aww so sweet~~ semoga berbahagia ke akhir hayat :)

LubLy said...

br0 lu mmg romantik la..wallaaa..hahaha

Mr.Clive said...

walau pun xkenal,tapi nak ucapkan la jugak selamat hari jadi!hohoh

NIZAM said...

*heart melt*

hahaha. romantik la ko Lan. asal tak bg bunga ros penuh bonet cam seth tan kasi kat nora? mesti lagi romantik tau. nnt kawen, buat tema garden ek. hehe.

Cik Nur said...

slamat ulangtahun kelahiran juga buat si dia.. rose tu, kalau keringkan pun nanti cantik jadinya...

Cik Aini Lavender's said...

slamat hari lahir tuk si dia jgk..moga bahgia selamanya =p

**comel je bunga tu,sweet lah :)

PariPariPutih said...

kelassssss! meleleh air liorq den nengok makanan tuh.. ha ha ha neway salam to u Fiance/wife to be... semoga panjang umur and murah rezeki dan cepat2 naik pelamin hu hu hu

Nurul Aisyah said...

sweet kapel...haha...moga hubungan ni berkekalan smpai bila2 ^ _ ^

Otanjoubi Omedetou! :)

madammondoq said...

bila lah boleh nampak si dia tu kan.. huhu...

Chuu Muqhlis said...

ade bau rose la kat sini... haha.

Cik FaRiZaM said...

slmt hari lahir kpd si dia...romentik nye kasi bunga >_<

bile are lan nak kawin????????

Cik TeN10 said...

Happy birthday buat si dia..bestnye dpt bunga ! Spnjg hidup fatin blom penah lg la org kasik bunga.. Dok berangan je la..hahahh

Fahz said...

wahhh best la arelan nie.btw thanks la bgtau kat giant ade jual bunga tu.fahz tercari2 kat area nilai nie.selalu nampak bunga yg india bawak pi sembahyang tu jual tepi2 jalan.heheh

Munirah Shamsudin said...

Manis.


Kahkahkah.

Nurul Akmal said...

wah.. bestnyer.. Selamat hari jadi si dia..

Tapi bila nak bagi kitorng tgk gambar si dia??

Eza Boom Boom said...

sanah helwah untuk si dia. :)

shera haifa said...

woo bg bunga tu.. hpy bufday to her gak..

eva said...

sweet sgtt!! xper xder kek.. yang penting celebrate dgn org tersayang tuh.. chewah hahah

Warna Warni Kehidupan said...

so suweett... cepat2 masuk meminang.. :)

Yumida said...

hp bday utk si dia jgk! air tu sedap..tetibe terasa dahaga nih

lisa said...

bestnya :) happy birthday untuk sis tuu :)

profmie said...

Selamat hari lahir utk si dia tU.huhu..
muge berkekaln hubungn tu hingge ke jinjng pelamin..hihi..memg romantik jg bace kish kO..hahaaa

aReLaN said...

@happy eim : kawen bulan 11 ni insya-ALLAH

@CiK FizA : amin...

@nur_za : terima kasih.heheh

@Ezad Skytech : jangan ingat mamat sukan tak romantik.hahaha

aReLaN said...

@9n0L4 : si dia dan saya memang beruntung.heheh

@zulhilmi tempoyak : thanks

@KiD : tak perasan lak.kejap je lepak alamanda. tak larat.hahaha

@muja : nak??tunggu la ye.nanti ada la tu. :)

aReLaN said...

@Miss Hidy : amin

@Zakia : amin...

@LubLy : hahaha..terima kasih

@Mr. Clive : bagi pihak si dia, aku berterima kasih pada ko.hoho

aReLaN said...

@NIZAM : seth tan tokey takpela.aku ni engineer cabuk je.mana mampu.hahaha

@Cik Nur : terima kasih.si dia lagi suka biar gitu je kot

@Cik Aini Lavender's : insya-ALLAH.doakan selalu la ye

@PariPariPutih : insya-ALLAH bulan 11 naik pelamin.

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : sankyuu~~amin

@madam : hahaha..sabar la ye.mana leh tunjuk awal2

@Chuu Muqhlis : power betul hidung leh bau

@Cik FaRiZaM : insya-ALLAH pertengahan bulan 11 nanti

aReLaN said...

@Cik TeN10 : hahaha..nanti mesti ada la.lagi banyak kot dapat.

@Fahz : sama la.memang susah la nak cari.last2 ada kat giant tu.

@Munirah Shamsudin : manis?heheh

@Nurul : ala...nanti la ye.zuan dah pernah jumpa.hoho

aReLaN said...

@Eza : terima kasih bagi pihak si dia

@shera haifa : thanks

@eva : betul tu.nanti la buat kek sendiri.hehehe

@Warna Warni Kehidupan : dah masuk meminang pon bulan lepas. :)

aReLaN said...

@Yumida : terima kasih ye.sedap tapi pahit sket.hoho

@lisa : arigatou bagi pihak si dia

@profmie : amin...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

happy bday to her too :D

Adylia Qarissa said...

semoga si dia panjang usia..boleh tau x giant mana beli bunga nie?? nak p cari gak la..

[sutera kasih] said...

wahhh romatinknya..bertuahhh si dia..happy belated yaa

Sharidawati Shahrudin said...

beb, am happy for u...

nnt sila ajak kenduri kawen kamu berdua ye?
kak sha nk dtg ngan hubby ngan damia :)

maszull said...

assalamualaikum arelan...wah selamat hari lahir buat teman istimewa tu yer....moga jodoh berpanjangan...:)

c'axoera ヅ said...

nak gak mungee :(

dhiera said...

pergh...suwit gile la.. tunang saya tak pernah bagi bunge. cis cis cis!

Nurrul Hazieqah ツ said...

happy besday , sorry lambat wish sebab baru ley on9 minggu nie.. hihi :)

*May Allah bless you all :)