Tuesday, May 15, 2012

aLHaMDuLiLLaH



Permohonan cash-out aku untuk kali kedua dari SAYS.my akhirnya berjaya. Lagi 2 minggu dapat la duit insya-ALLAH. SAYS.my ni lebih kurang cam ChurpChurp gak. Korang post ads kat laman sosial cam Facebook, Twitter, Blog ke pape, & bila ada pembaca atau member berminat ngan ads tu & dia klik, dapat la 20 sen. Ok lah tu kan. Kalau sorang klik dah 20 sen. Bukan senang orang nak bagi duit ni. Sekurang-kurangnya leh la tambah duit tabu aku. Hohoho...Tak sabar nak tunggu duit masuk



37 comments:

Masz Sidek said...

alhamdulillah... syukur... jelez i... hehehe.. memang murah rezeki awak... asyik masyuk jer... :)

Hanamiko Sakura said...

tahniah2x.. :) murah rezeki :)

Cik tikah said...

tahniah! :)

~Sweet Honesty~ said...

fuhhh..asyik masyukk jek yea.. rezeki nk kawin la tuh..

Hanim Irsyad said...

tahniah.. murah rezeki! :)

Saya Disini said...

bestnye

Nurmujahidah Ismail said...

be and cashout are arelan's job,, ehehe,, tahniah :D

Ieyza Afieyna said...

tahniah.. ieyza baru skli je aritu.. ni sdg nak kumpul lagi.. hehe

Ieyza Afieyna said...

tahniah.. ieyza baru skli je aritu.. ni sdg nak kumpul lagi.. hehe

Rafflesia™ said...

alhamdulillah...rezeki.. @_@

Haryati::Faizal said...

beshnye! dapat duit lagi....rezki kan...

Myra Jay said...

Tahniah ye.. Bestnyer.. Rezeki tu kan..

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Hiii!!! Farisha datang melawat blog awak. Nak jemput kamu sertai segmen Farisha --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

widiea azira said...

cisss jelesnye ak. .haha okey tahniah!!

PariPariPutih said...

Alhamdulillah rezeki orang nak berumahtangga ni memang murah.. mudah-mudahan akan dapat byk lagi ya Arelan :)

cinnamon.com said...

senang aje..cari duit dgn hujung jari.

aReLaN said...

@Masz : alhamdulillah.murah rezeki kebelakangan ni.heheh

@Hanamiko Sakura : arigatou naa~~

@cik tikah : terima kasih.hehe

aReLaN said...

@~Sweet Honesty~ : syukur atas kurniaan rezeki.

@Hanim Irsyad : terima kasih ye.

@Saya Disini : best kan.leh la topup tabung sket2.hehe

aReLaN said...

@muja : hehehe..kongsi ngan member2 camne nak tambah duit poket pe salahnya kan.

@Ieyza Afieyna : saya ni baru kali kedua je.hehe

@Rafflesia : syukur alhamdulillah

aReLaN said...

@Haryati Faizal : syukur.doakan lebih murah rezeki ye.hehe

@Myra Jay : terima kasih.

@DAIRI SEDETIK LEBIH : insya-ALLAH.tunggu la ye nanti cik farisha

aReLaN said...

@widiea azira : tak baik jeles2.hehehe

@PariPariPutih : syukur alhamdulillah

@cinnamon.com : betul tu.yang penting halal kan.hehe

TF said...

moga bertambahla rezeki ye..kena explore gak nie..huhu..moga terus gigihla berblog..nanti bnyakla hasilnya..

maszull said...

assalamualaikum arelan...alhamdullilah murah rezeki arelankan...:)

Zakia said...

tahniah :)

FARHAN said...

Ya Allah, sekiranya rezekiku masih dilangit maka turunkanlah, sekiranya ia masih berada didalam bumi maka keluarkanlah, sekiranya susah, permudahkanlah, sekiranya haram sucikanlah dan sekiranya jauh dekatkanlah. ;D

NAL said...

boleh ke letak ads says.my kalau dah letak ads nuffnang?

Cik Nur said...

wah..mencurah2 rezeki arelan ni..!
makin terserlah rezeki nak mendirikan rumah tangga...

syukurr..!

Kancil 8349 said...

tahniah

aReLaN said...

@TF : amin...

@maszull : waalaikumussalam.syukur alhamdulillah

@Zakia : terima kasih

@FARHAN : amin....

aReLaN said...

@NAL : jangan la obvious sangat. yang takleh tu besenya bila kita letak yang gambar2 macam kat bawah header my blog tu.hehehe

@Cik Nur : syukur alhamdulillah kan.hehe

@Kancil 8349 : terima kasih kancil

9n0L4 said...

says pun join? huhu. tahniah. untunglahhhh. ;)

jebengotai said...

murah rezeki .. :)

anamizu kaito said...

fuhhhhhh~ income dtg lagi =P




belanje lan belanje..rawrrr~






luv,
cik ana

aReLaN said...

@9n0L4 : dah lama pon join.hehehe

@jebengotai : alhamdulillah.

@cik ana : hahaha..nanti belanja nasi minyak ye.

Zarul Umbrella said...

oohh gua tak tahu pulak ada benda alah Says.my ni..tq bro fr the info

Sharidawati Shahrudin said...

untunglah dah boleh cash out :)

Norlida Ramli said...

wah3...
tahniah alan..
mmg murah rezki awk..
alhamdulillah...=)