Tuesday, May 15, 2012

SeGMeN : BLoGWaLKiNg saMPai LeBaM



Hari ni rajin sket la rasa nak update. Ditambah lak ada yang sudi tag aku, maka aku penuhilah tag beliau. Cik Dya tag aku untuk Segmen : Blogwalking Sampai Lebam anjuran Deqla Manjew. Untuk syarat-syarat dia leh la rujuk kat sini.

Kenapa orang lain kena blogwalking blog aku?
Sebab ia best. Hohoho...Kalau korang tinggal komen atau shout ke pape kat blog aku, konfem aku akan balas balik ngan komen kat entri korang. Kalau korang tag, insya-ALLAH aku buat. Tapi tu sume bergantung la kan. Aku ni orang bekerjaya. Kalau aku sempat, aku rajin & berukband kat rumah aku tengah tip top memang aku buat la sume di atas tu. Kalau nampak kureng aku buat tu, terbukti lah time tu berukband aku memang beruk. Hoho...

Mangsa tag lak adalah:

38 comments:

~Sweet Honesty~ said...

wahh..selamat bersegmen iyee..

Chuu Muqhlis said...

dah lme x join segmen2 cmni hehehe

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

sy tag jugak, tp x inform kat sini.ishh ~

missina said...

mcm best je segmen,,;)

jebengotai said...

hari2 mmg kene blogwalking..hehe

widiea azira said...

sy baru nak berjinak dgn blog awak. .terimalah sy seadanya. .haha

anamizu kaito said...

hiyaaakkk~ guwa dtg setelah sekian lame menghilang..


nak claim hadiah sempena hari kebesaran 13 mei aritu =P



nak hadiah..


nak hadiah..


nak hadiah..





lannnnnn nak hadiah! =P







luv,
cik ana

Cik Nur said...

Selamat bersegmen arelan.. :)

aReLaN said...

@~Sweet Honesty~ : terima kasih.

@Chuu Muqhlis : sama la.nipon mujur ada orang tag.hehe

@NZ Si Panglipu Lara : camne la leh lupa nak inform tu??

@missina : best.banyak faedah dan kelebihan dia.hoho

aReLaN said...

@jebengotai : kalau boleh memang nak hari2 tapi banyak betul perkara yang membataskan BW ku ini.wuuuu

@widiea azira : hehehe..terima kasih sudi singgah

@cik ana : takleh dah lambat.hahahaha

@Cik Nur : terima kasih

profmie said...

bgus betul ko ni bersegmen.hehe....

PariPariPutih said...

Ahaks: Mata aku dah naik lebam dah neh.. weh.. sebab terharu si ArElaN tag aku dalam segmen BLoGWaLKiNg saMPai LeBaM... aku hade ko?? keh keh khe senku senku arigato gozaima (eh betul ke ni? hentam je la h aha ha) thanks ArElaN ^_^

Kasih Salina said...

selamat bersegmen..sekali sekala best jugak join segmen camni..

@ deqla manjew said...

slm, terima kasih join segmen sy..dah follow sini..senarai peserta telah diupdate, slmt berblogwalking dan good luck... :)

Ieyza Afieyna said...

thanx tag ieyza ;)

Cik Nur said...

Blogwalking...!!

Dari segmen yg sama.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

hihihihi

c'axoera ヅ said...

hahahaha dah lebam ke blom ni hehehe

Norlida Ramli said...

hehe..
lma sy x join segmen/GA/contest..
agk bz la skrg..
bw pun dh kurang..
huhu

Michelle Hopell said...

BW sampai lebam di sini :D
jom BW ke blog sy pulak :) kasi lebaaammmm :D

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam_11.html

aReLaN said...

@profmie : sapot member blogger.hehe

@PariPariPutih : kira betul la tu.tak sempat nak lebam.tidur terus lepas update semalam.ngantuk.hahaha

@Kasih Salina : terima kasih

aReLaN said...

@deqla manjew : terima kasih sebab anjur segmen.hehehe

@Ieyza Afieyna : sama sama :)

@Cik Nur : aik..bukan dah selalu singgah sini ke??hoho

aReLaN said...

@c'axoera : tak lebam lagi.hehe..sket lagi nak lebam

@Norlida Ramli : siannya.buzy ngalahkan mak datin nampak gaya tu.hohoh

@Michelle Hopell : thanks.nanti saya singgah balik ye.

izan mama mia said...

singgah dr segmen yg sama gak...kak folo cni gak tau

Dieyna said...

thanks singgah n follow blog Dieyna hee.. rajin2 lah datang ke blog ye..

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Da terjah n follow cnie..sudikanlah terjah n follow blog ifa balik..jgn lupa tglkan link..hehe..=D

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmenblogwalking-sampai-lebam.html

kaishin said...

datang singgah + follow sisi jugak

http://krilmohd.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

kaishin said...

*sini* typo lak hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dh follow sni..tq ye:)

lelamaisara said...

selAMAT BERSEGMEN..:)

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

dah lame follow. saje tinggal jejak sini nak penuhkan komen :D

9n0L4 said...

belum berkesempatan nak join segmen ni. ;)

Nurul Akmal said...

Napa tak pernah kena tag... :(

aReLaN said...

@izan mama mia : terima kasih kak

@Dieyna : insya-ALLAH.salam perkenalan kembali

@Sh Hily : hehehe..insya-ALLAH. nanti saya terjah balik ye

aReLaN said...

@kaishin : terima kasih boh

@~KaiSara AiMan PunYe BloG~ : sama-sama

@lelamaisara : terima kasih banyak

aReLaN said...

@NZ Si Panglipur Lara : hahaha..sukati la.janji bahagia

@9n0L4 : tunggu la nanti berkesempatan ye.hehe

@Nurul : ala..kenapa tak gitau nak kena tag.next time lak ye.

CiK FizA said...

kunjungan balas dr segmen yang sama. tengs singgah blog Cik Fiza n follow sekali ya ! ^^


**Cik Fiza dh lama follow blog arelan :)

9n0L4 said...

dtg BW dari segmen yg same. hehe. akhirnyaaaaa join juge. good luck eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Azza Afdzal said...

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html