Monday, May 14, 2012

TaMBaH DuiT NgaN NeoBuX

Setelah hampir 6 bulan berdaftar ngan Neobux, akhirnya aku berjaya la jugak cash out earnings dari situ walaupun tak seberapa. Dapat la 3.08 USD. Neobux ni adalah website Paid-to-Click (PTC) yang sama cam Clixsense dan sebagainya. Korang klik iklan kat situ, tunggu beberapa saat, dapat la earnings sket masuk dalam akaun korang. Tapi setiap iklan tu bagi ahli standard cam aku ni dapat sket je. Tapi tupon ok lah, ada gak sket daripada takde langsung kan. Buktinya kat bawah ni hah.


Yang penting kena ada akaun Paypal la. Takpun AlertPay. Nak earnings tinggi sket kena la melabur ngan jadi Golden Member.Pastu rent referrals ramai-ramai. Tapi aku baru je berjinak-jinak. Baru kenal. Kira ok la dapat 3.08USD tu kan. Syukur alhamdulillah. Kalau berminat leh la join skali kat sini ye.



14 comments:

Noraim said...

huhu mcm ssh je. xpe la xjoin pn. hihi.

shera haifa said...

haihh macam2.. ermm nk kene ada akaun paypal.. agak rumit laa

Aine Ainun said...

saya lambat la bab bab gini,
heheee....

xpe la lain kali try..

Nurmujahidah Ismail said...

mcm susah je,, click nuffnang yang kawanku hawa tu,, macam interesting je,, :D

dyabunga said...

akaun paypal pun dya tak ada..huhu

anda ditag http://yayabunga.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

NAL said...

mcm susah jer..

Myra Jay said...

Menarik!! tp cam complicated je... ;)

Nurrul said...

bestnya ! ! ! ! says masyuk , nuffnang lagi lah..
nak kena belanja niehh :P

9n0L4 said...

uihhhh. mcm² die join. mesti berbukit² dah tabung tu. ;)

aReLaN said...

@Noraim : hehehe..takpe.tak paksa pon

@shera haifa : saya dah ada paypal sejak kat jepun lagi.tu yang join je.hehe

@Aine Ainun : takpe.saya pon lambat gak sebenarnya.

aReLaN said...

@Muja : klik selagi boleh.huhuh

@dya : terima kasih.dah buat pon.

@NAL : memang susah sket la tapi tak rugi pape pon mencuba.hoho

aReLaN said...

@Myra Jay : sedikit complicated la.tu yang stick ngan standard membership je.heheh

@Nurrul : syukur alhamdulillah.rezeki tuhan bagi.heheh

@9n0L4 : takde la sampai berbukit.leh la tambah singgit dua kan.

anamizu kaito said...

owhh mcm2 gak ade rupenye ea =P






luv,
cik ana

[sutera kasih] said...

rajin la awk sign up..