Tuesday, May 8, 2012

BE Mei


Syukur alhamdulillah murah rezeki aku semenjak dua menjak ni. Tetiba lepas beberapa BE jadi Metered Earnings, masuk lak BE baru. Terima kasih banyak ye Nuffnang. BE terbaru ni lak dari Kimberly Clarke Kotex 2012. Kotex? Aku lelaki tapi kenapa? Sebab yang baca blog ni ramai perempuan. Sebab tulah aku pernah gitau kepentingan update survey, blogger bio sebab dari situ la pengiklan leh tau blog mana leh sampai kepada pembaca yang diorang nak iklankan produk diorang. 

Terima kasih sekali lagi buat Nuffnang. Leh la cover sikit demi sikit tabung kawen kan. Syukur alhamdulillah.


68 comments:

Hanamiko Sakura said...

omedeto ^_^

jay park? tak kenal walaupun saya peminat k-pop.. hahah

~Sweet Honesty~ said...

wahh..semakin murah rezeki en arelan yee..

shark said...

ish isk..
jeles btul org dapat BE nie..
shark xdek rezeki lg nk dpt.

Haruno Hana 하나 said...

tahniah :D
bestnya Jay Park.. haha.. tp minat gitu2 aje..

etuza said...

tahniah, semoga teruskan informasi.
Nuffang baru saya link. ketinggalan ...

Che Rosliza Che mat said...

tahniah!!..memang murah rezeki hehehe

ZYASH said...

leh shopping anti bila dah banyak...yeah2...

Cik Nur said...

Rezeki bakal pengantin baru..!

tahniah Alan,.. seronokkan dapat BE.. :)

jebengotai said...

uffnang tau bro nk kawen..tu yg bg be tu..hehe

Yumida said...

alhamdulillah..rezeki bln mei tu....

NIZAM said...

tengokla pengkomen. sume girls. tetiba terselit aku kan. hehe.

Ezad Skytech said...

hee..dpt BE no 2 tu jugak...haha...baru la merasa dpt BE ni selepas beberapa bulan tak dpt...hee~

aReLaN said...

@Hanamiko Sakura : saya pon tak kenal.hahaha

@~Sweet Honesty~ : amin...mudah-mudahan

@shark : sabar ye.nanti ada la tu.tips paling penting,sabar.

aReLaN said...

@Haruno Hana : terima kasih.saya kenal pon tak.hahah

@etuza : arigatou~~

@Che Rosliza Che mat : thanks.syukur alhamdulillah

aReLaN said...

@ZYASH : ntah bila la nak banyak tu kan.hehehe

@Cik Nur : alhamdulillah.rezeki ALLAH bagi

@jebengotai : tulah pasal.bagi lagi banyak,lagi best.hohoh

aReLaN said...

@Yumida : syukur alhamdulillah

@NIZAM : hahaha..kang kalau sume skali pompuan,bahaya lak jadinya

@Ezad : aku ni dah straight dapat,kang ada gak jadi tak dapat langsung berbulan2.hahaha

[z@ck] said...

tahniah weh =)

Norlida Ramli said...

wah3...
tahniah..
makin murah rezki ye..
alhamdulillah...
=)

xminat sgt kpop..hehe

Cik Aini Lavender's said...

alhamdulillah
syok la kan..murah rezeki alan =p

Nurrul said...

Seronok.. awal bulan dah naik lagi :)

redlomo said...

tahniah.. tidak ramai blogger dapat merasa BE ini...

Fana | Aqim said...

wah..untungla..nuffnang sayang leteww..haha..tahniah lan..:) keep it up!

Kancil 8349 said...

tahniah...bukan senang dapat duit..hehehe

LubLy said...

kompang dipalu pengantin malu..
duduk bsanding tersipu malu..

cpt kawen..lebly leh volunteer jd pnyanyi x dijemput nieh..kah3

hazman aka species1980 said...

whoaaa.....rezeki nie... masa untuk kasi UP trafik mencanak canak...

madammondoq said...

kenapa i tak dapat BE!!! sob.. sob..

Cik FaRiZaM said...

tahniah arelan, fasz tgh tgg BE baru :(

dyabunga said...

rezeki nk kawin..:D

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is xpernah cek... kekekkekeke (^___^)

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer... Tahniah Arelan..

cinnamon.com said...

boleh buat simpanan utk kawin.

Alhamdulillah.

Ahmad Saufe said...

waaa mabrur!!

M@W@R Q@SeH said...

bestnye dpt BE...
jenguk kwn2 jp ni...

aimaniman said...

be akak 2012 br dapat 2, 1 dah metered dan 1 masih on... dah dapat 100 lebih tapi nak peram lagi la,... seronok kan bila tengok ada be..

akak nak buat tabung apa ek,.. kawen?? isshh.. tabung ariani lagi la fareeda ker, haaiii pompuan nih..

Eza Boom Boom said...

tahniah awak!!! rezeki melimpah ruah :) hihi.

fiQ'Ra said...

alhmdulillah, nuffnang mmg baik.. hehe.. sy senaraikan link kamu dalam pancake coklat yea.. hehe :)

FazMas said...

Bestnye bro! Saya baru dapat satu BE. Last dapat bulan Nov lepas.. huhuhu..

profmie said...

congrate...jmput singgh blog yg xsberapa ni.hehe
http://theprofmie.blogspot.com/2012/05/new-drama-japan-toshi-densetsu-no-onna.html

Mr.Clive said...

beraksi sekali lagi,abg otai kitaa!hehe

aReLaN said...

@[z@ck] : terima kasih

@Norlida : thanks.syukur alhamdulillah.tak minat pon leh je klik.heheh

@Cik Aini Lavender's : alhamdulillah.moga sume kita dimurahkan rezeki juga

@Nurrul : kalau tiap2 bulan camni lagi best. :)

aReLaN said...

@redlomo : ye ke?tengok cam ramai je.heheh

@Fana Aqim : hahaha..terima kasih.kalau sayang lagi,diharap la dia bagi lagi dan lagi.

@Kancil 8349 : tapi yang penting halal.hehe

@LubLy : hahaha..tunggu la ye nanti dah betul2 konfem.

aReLaN said...

@hazman : tulah.kasi up lagi.tapi konfem la takleh lawan korang adik beradik.hoho

@madam : madam dapat sponsored.lagi untung

@Cik FaRiZaM : terima kasih.sabar tu penting dalam BE ni.hehe

@dya : tulah kan.syukur sangat2.

aReLaN said...

@eeiyss : ntah2 dah bertimbun dalam akaun nuffnang tu.hahaha

@Nurul : time kasih nurul

@cinnamon.com : tulah. topup tabung kawen sket.hehe

@Apai : alhamdulillah

9n0L4 said...

amboi3x. dapat lagi. huhu. tu berkat bagi tips aritu la kot. tahniah. ;)

aReLaN said...

@M@W@R Q@SeH : memang best.hehe

@aimaniman : hahaha..nama pon perempuan.bese la tu.nak peram gak kali ni biar ribu-ribu terus.hoho

@Eza : terima kasih eza

@fiQ'Ra : syukur.time kasih mas.

aReLaN said...

@FazMas : memang best.sabar ye.nanti ada la tu menyusul.hehe

@profmie : insya-ALLAH akan singgah.ko lama sangat tak update.sabar je aku mananti.

@Mr. Clive : lambat lagi la tahap otai tu.haha

@9n0L4 : alhamdulillah.hehehe

KiD said...

masyuuuukkk.. tahniah bro. up kan traffik

lisa said...

tahniah..murah rezeki..alhamdulillah :)

NAL said...

rezeki aReLaN la tu..

Kancil 8349 said...

tahniah


ingin mengetahui jawapan wordless wednesday semalam...jom singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/jawapan-wordless-wednesday-37.html

Saya Disini said...

iskk..jelousnye...

madammondoq said...

jeles lagi!!!!!!

onlajer said...

Macam mana yer nak dapat macam ni hee

Zarul said...

wah rezeki tu..saya tak pernah pun dapat CTR Bonus tu ;-(

Denaihati said...

alhamdulillah n tahniah. rezeki orang nak mendirikan masjid.

TF said...

memanjang dapat BE..hehe..tahniah..bolehla beli galaxy S3 lak pasnie..hahhaa

[sutera kasih] said...

bestnya dpt BE baru :)

Noraim said...

org rajin BW kan. mesti dpt. kikiki.

maszull said...

assalamualaikum arelan...semoga rezeki semakin bertambah ye...:)

Myra Jay said...

Rezeki tu..:)

Selamat mengumpul $$$ ye :)

Tahniah :)

Cik FaRiZaM said...

smakin murah rezeki arelan....rezeki nk kawin ek?

Sharidawati Shahrudin said...

alhamdulillah. niat kat hati nak kahwin tu dah cukup murni dah. Allah terus bagi petunjuk dan reward. kumpul duit cepat sikit ok? hehe

Nurmujahidah Ismail said...

untungla dia,, kih3,, nak wat karangn baru la bodek nuffie nih :D

aReLaN said...

@KiD : time kasih. kasi up sket.hoho

@lisa : syukur alhamdulillah

@NAL : rezeki jangan ditolak.hehe

@Kancil 8349 : arigatou kancil

@Saya Disini : jangan la jeles. nanti insya-ALLAH dapat gak.

aReLaN said...

@madam : ala, takyah nak jeles2.madam lagi banyak untung pe.

@onlajer : kenalah ikut tips diberi blogger lain. insya-ALLAH dapat.

@Zarul : tapi zarul dah dapat award. lagi murah rezeki

@Denaihati : syukur alhamdulillah

aReLaN said...

@TF : cukup lah ngan S2 yang ada ni.hehehe

@[sutera kasih] : memang best :)

@Noraim : bw tu pon depends on many factors. kalau dah malas, memang takde la nak BW

@maszull : waalaikumussalam. amin....

aReLaN said...

@Myra Jay : terima kasih banyak2.

@Cik FaRiZaM : hehehe..insya-ALLAH tahun ni jugak kawen

@Kak Sha : hohoh...ok

@muja : silalah bodek nuffnang ni. pam sampai meletup.hahaha

AlyzaFisol said...

alhamdulillah...murah rezeki nak kawin... :)