Thursday, May 17, 2012

SeGMeN : TaMBaH FoLLoWeR tWiTTeR


Kena tag lagi. Nasib baik time rajin. Kali ni Fahz lak yang tag untuk Segmen : Tambah Follower Twitter. nak join klik banner di atas ye. Aku ada akaun twitter tapi takde la aktif mana pon. Sekadar nak tau perkembangan terbaru member-member yang semakin terpisah di dunia nyata. Nak follow aku, cari kat bawah ni ye


Mangsa tag aku kali ni lak



27 comments:

Zakia said...

saya!! @zakiahmokhtar :)

Cik Nur said...

Untunglah aktif twiter..nur xaktiff..hihihi

Fahz said...

tq arelan.btw selamat bersegmen. :p

Hanim Irsyad said...

Thanks tag. naty anim amek.
gud night.

hazman aka species1980 said...

bro... aku pun ade twitter tapi lebih untuk churp churp je... @species1980

Noraim said...

boring la guna twitter. blog lg best. hikhik.

NAL said...

all the best.

Ezad Skytech said...

hee....tak berapa nak aktif sgt dgn twitter ni...hee~

TF said...

berabuk dah twitter..hehe..selamat bersegmen...

Cik Aini Lavender's said...

dah lama rsnya x buka twitter,aritu nk buka tp mcm dah lupa pasword lak.hehe

apapun slamat bsegmen ye =p

Myra Jay said...

MJ tak reti twitter ni, ada akaun tp reti guna..hehee ;)

EYFAalias said...

thanks sudi join. Senarai peserta akan di update jam 1 petang nanti. Stay tuned~

9n0L4 said...

selamat bersegmen. moge bertambahlah rakan twitter. ;)

maszull said...

assalamualaikum arelan...selamat bersegmen yer n semoga bertambah lg rakan twitter tu...:)

widiea azira said...

alamak ! kne tag. .tp sy xde twitter. .haha xyah wat la kan. .boleh? haha

EYFAalias said...

Hello dear, senarai peserta yang join dah keluar. Jom serbuuuuu~ Yayyy!

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter-senarai.html

CikMai said...

twitter kene sekat kt wifi uitm,susah..huhu

Nurul Akmal said...

Wah rajinya Arelan... join segmen..

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal.Peace :)

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

Rawlins byRawlins said...

Adda saya gak
@rawlins_takashi

profmie said...

akpun ade twitter gak tp dh jrg gne,,..hihi...xpe nti aku add ko jg arelan.hihii

eyka said...

visit here ,, done follow twitter awak .... :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe dah berapa juta follower?

ieka farhana said...

have done follow you hit me back

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-follower-twitter.html

id twitter ---> @fhanahaziqah

FARHAN said...

tak dak twitter.. --,

O CIKTEDDY said...

rajin la abg lan join segmen..kui3

NIZAM said...

oh outdated nye sy. sy takde twitter (-___-)