Tuesday, May 29, 2012

SuRVeY DaPaT BauCeR

Minggu lepas dah dapat baucer KFC daripada pihak company. Sume staff dapat la baucer bernilai RM10 setiap seorang. Pastu hari Sabtu tu dapat lak baucer KFC bernilai RM20. Tapi yang ni takde la orang bagi saja-saja. Aku dapat hasil penat lelah jawab survey kat AIP Online Surveys. Ok lah tu dapat gak jimat duit sket kalau nak melantak KFC atau Pizza Hut. Takpon Rasamas. Sekarang ni dah ada baucer KFC RM40 sume skali. Bila ntah la nak guna agaknya. 


Kalau nak gak baucer tu, rajinkanlah buat survey pe sume. Bukan baucer KFC je ada. Baucer MPH, McDonalds, Giant, Petronas, topup pon ada. Bukan  kena bayar pon nak masuk. Tapi takde la lepas jawab satu survey terus leh redeem kan. Ada la minimum point untuk redeem. Hehehe..Bila la nak gi perabis baucer ni ek? Hmmm...


Bercuti kat Genting dengan bayaran separuh harga je????

79 comments:

LubLy said...

time honeymoon jerk le bro..ahaks

~Sweet Honesty~ said...

meh la bgi kt sweety..hihi

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

nak try test jugak laa

Juliet_iRa~" said...

awk mmg rajin kan jwb online survey tu..hee..good :D

hyeee..lama xdgr cte..br smpt blogging skarang..

sihat?bila kahwin?haha

PariPariPutih said...

Arelan: kalau ko tak de masa bila nak guna voucher RM40 tu.. kiterang ada banyak masa keh keh keh ^^

Fana | Aqim said...

wahh best2..bole lah juga nk try :)

Saya Disini said...

bestnye

Adylia Qarissa said...

nak 1 boleh?? ;p

maszull said...

assalamualaikumarelan...wah!! bestnya nak juga la...:)

Eza Boom Boom :) said...

leh post kat Eza gak boucher tu. ngeh3... gurau je.. :P

msredcheesecake said...

MEH SINI MSRED PERABEH KAN... KEJAP JE SETEL...HHEEE

9n0L4 said...

hadoiiii, asek dpt baucer aje die ni. ;)

cinnamon.com said...

hai mmg rajin lah adik ni..

Yumida said...

alhamdulillah...rezeki..atas usaha yg berbaloi...beznyer klo org kasi baucer...byk agenda mkn dtg menerjah

ch000tz axoera ヅ said...

jup try test heheh

Haryati::Faizal said...

errmmm...menarikkk...bley try la.

Chic Na said...

mintak satu. :)

ZYASH said...

point zai baru dapat 450 tau...tah bila nak 2000... perhh!! abanyak gilos la..

Asmara said...

Menarik! Buat survey dpt point. Mcm kat nihon semua kedai ada kad kumpul point. Hehe..

aReLaN said...

@LubLy : kalau honeymoon tak main la pizza hut & KFC.mesti candle light nye la.hehe

@~Sweet Honesty~ : jauh nak bagi tu.huhu

@Izni hafiz Abdul Rashid : tak salah mencuba kan

@Juliet_iRa~" : tulah pasal.lama betul menyepi

aReLaN said...

@PariPariPutih : hahaha..bukan takde masa cuma malas nak gi sebenarnya.

@Fana Aqim : silalah try. ada gak pekdah dia

@Saya Disini : memang best makan free.hehe

aReLaN said...

@Adylia Qarissa : kena datang sini la.hehehe

@maszull : waalaikumussalam. best2.

@Eza : hehehe..tak sempat post dah habis rasanya ni.

aReLaN said...

@kak red : hahaha..kalau setakat RM40 nye baucer,saya pon jap je setel

@9n0L4 : kena la rajin.leh jimat sket duit nanti.hehe

@cinnamon.com : demi makanan free.hoho

aReLaN said...

@Yumida : alhamdulillah. kena usaha sket la nak dapat kan.

@ch000tz axoera : silalah try.huhu

@Haryati Faizal : memang menarik. tak salah mencuba kan.

aReLaN said...

@Chic Na : saya kedekut.hahaha

@ZYASH : ala..lama2 nanti leh la tu.sabar ye.

@Asmara : kat nihon dulu,memang banyak la kad dalam wallet.sume jenis kedai ada kad.huhu

Chuu Muqhlis said...

murah rezeki =)

anamizu kaito said...

meh sini bagi aku lan..meh aku kasi habeskan gune smue..hehe







luv,
cik ana

jebengotai said...

bleh join ni..untung2 dpt mkn free.. :)

Cik tikah said...

bestnya,,

shah said...

lenkali ajak aku skali weh...rindu nak dapat voucher lagi ni.

dulu penah dapat voucher pizza 50
pastu masuk peraduan pizza sms dpt voucher adidas 150..

rindu seh

dyabunga said...

kalau xnk guna bg dya lh baucer tu..haha..

dyabunga said...

kalau xnk guna bg dya lh baucer tu..haha..

dyabunga said...

kalau xnk guna bg dya lh baucer tu..haha..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

syoknye dpt jimat duit g kfc...hehe

eva said...

sronok bila gumpol baucer, sy slalu simpan baucer, bila masa xda duit then kelaparan baru pakai.. hehe

Myra Jay said...

Kalau rasa2 tak guna bocer tu lanting mai kat cheq >>>> Adiah besday untuk cheq...heheeee

Nurul Akmal said...

Wah betnyer... nak 10 hengget.. hehehe

onlajer said...

dah habis keblum,kalau tak reti bak sini,hehe

Hanih Borhan said...

wow,ingatkan kadang2 tipu2 je yg survey2 dapat benda ni, betoi rupanya ye...

nak try jugak lepas ni! :)

Mr.Clive said...

wehhhh belanjaaa wehhh!

NAL said...

kongsi la sikit ^^

Juliet_iRa~" said...

hehehe sekarang dh tak menyepi..;p

mencari juga ke?kuikui..sorry la ek..:)

kena catch up blk cte2 hot awk ni..hehee

Norlida Ramli said...

amboi syoknya..dpt baucer pulak =)
mehla kasi sy 1 baucer...hehe

Ezad Skytech said...

jimat kot kalau ada baucer2 ni kan...hee~

Noraim said...

kalau dpt baucer mph kan best. hiks.

madammondoq said...

i kan.. paling malas jawab survey.. huhu...

Elysa Sofia said...

wow banyaknya baucer kfc RM40??? tak puas makan ni...huhuhu

P#eoniX said...

senang jer...ko bagik kat haku...taulah haku nak habiskan...hakhakhak...

LidiaSuraya said...

gini gaya kena try nieeee :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

disebabkn aku malas layan survey, aku jrang dpt baucher..haha

AkmaFaizal said...

kalau tak tau mcm mana nak perabis baucer tu..meh bagi akak..hehe

jemput join ga akak
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

Always Unlucky said...

Beautiful blog, I read quite some now, and I love your originality,From Self Shot

Mr.Clive said...

apa khabar bro? :)

アヌムちゃん said...

takhabis meh pas sini.hehee

アヌムちゃん said...

takhabis meh pas sini.hehee

Mr.Clive said...

pekabo broooo? weeeewuuuu

Mishter Izwän said...

untunglah . boleh blnje aku lunch or dinner ni . hehehe

Wanieys said...

bestnya dpt voucher leh mkn free hihi

~Sweet Honesty~ said...

welcome to GSF... (^_^)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/06/senarai-ahli-baru-gsf.html

Yumida said...

tahniah...awak tersenarai dlm group GSF....

Busyra Bt Takiyudin said...

nak! hehe.. share la :D

LYAfrina said...

salam dari GSF ;-)

Ayuni said...

hm, sye plak x tau nk dpt baucer kat maner....Welcome to GSF!

|shuhadaothman|TM said...

Wahhh! bestnyee. x penah dpt baucer lagi. :D

Salam kenal dari GSF :)

Yana Libra said...

wah, bestnye..nak try buat jugaklah~~ :p

Dieyna said...

kalau rasa tak nak voucher tu,,, bg akak laa hehe

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum noruazuran,

Wah rezeki tu dapat baucar...belum pernah lagi dapat mana-mana hadiah dari mana-mana company yang berasaskan ONLINE ni...tengah berusaha utk dapatkan walaupun ianya sedikit...Anyway tahniah... :-)

BTW, kami singgah baca & jadi follower blog noruazuran, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye...TQ.. :-0

www.mylovely-cats.blogspot.com

are_lin@yu said...

nak jugak blh..hehe..dear ayu ahli baru gsf..ayu dah follow sini .jemputlah ke blog ;-)

dyabunga said...

arelan!! bila nak upadate ni??

Cik Nur said...

nak2 dekat kawin ni sentiasa murah rezeki ye... !

Cik Nur said...

arelan...selamat datang ke Geng segar Follower..!

nur dah masukkan link blog dalam calon menunggu.. :)

Mr.Clive said...

hello brader Honda!

Arina Shamsul said...

nak satu..hahaha

dhiera said...

kite pun dah join online survey ni sebab arelan yang aja. ngeee.. dah redeem sekali dah. he

Nurrul said...

dapat kupon ? ? nak boleh ?

KiD said...

WAAHHH.. SYOKNYA.. NAK SATU! HEHEHEE

PariPariPutih said...

Dearest aReLaN thank U 4 ur thoughtfulness & support you were tagged in this video: http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/my-big-thank-you-to.html

Solehah Shamsuddin said...

nak jugak baucer tu...

fiQRa said...

nak seketul voucher.. hehe