Tuesday, June 26, 2012

WeLcoMe To Da cLuB

Hari ni datang kerja memang lemau sebab tak tau nak buat apa. Ngadap je laptop dari pagi sampai ke petang. Bila rasa cam dah lama sangat ngadap tu, gilah makan angin ronda kilang jap. Tapi jalan dah cam orang OKU sebab peha melecet kesan dari KL Marathon kelmarin. Esok ada friendly match ngan team SKF. Untuk kali pertama, aku tak main posisi Goalkeeper. 

Disebabkan takde but bola, tadi gilah beli but baru. Aku ni dahla memang setia ngan Nike. Gilah singgah Mizi Sports dekat Giant, melayang lagi duit aku tapi memang aku jenis tak kisah belanja duit banyak untuk alatan sukan. Hehehehe..Hasilnya angkut la kasut kat bawah ni.

*CTR360 Trequartista II*


Yang jadi masalah sekarang ni, mana lagi aku nak letak kasut ni. Rak dah penuh ni woi. Aiyoooo....





65 comments:

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

bestlah dah keje, blh ngadap laptop lagi... ni org tgh study bagai nak gilaaa..fast track lagi..aduiiii

kasut tu untuk seorang manusia yg banyak kaki ke ? ahahhaha

PariPariPutih said...

caiyok la aReLaN... minat sungguh dengan sukan ni... keep it up... semoga jadi atlet terkenal satu hari nanti amin ^^

Dayang Syazwani said...

uissh, banyaknyaa kasut..
kna beli rak kasut baru tu...

profmie said...

ape lg gi beli rak kasut baru jg lah..
xknlah kO nk buang ksut lame..huhu..
utk sukn xpelatU...

jebengotai said...

cantik aa bro..

NAL said...

banyak nyer kasut..yg masih guna susun je kat rak, yang dh jrg pakai letak dalam kotak then simpan..

aReLaN said...

@NZ Si Panglipur Lara : hahaha.. takpe2.dah pernah merasa zaman study gitu.seorang manusia yang main banyak sukan.tu yg banyak kasut.hehe

@PariPariPutih : tak mampu jadi atlet terkenal.cikai2 je boleh la. :P

@Dayang Syazwani : tulah pasal.tak pon sedekah mana2 kasut yang tak pakai sangat.hmmm

aReLaN said...

@profmie : memang sayang la sume kasut tu.selagi leh pakai, memang tak buang la.

@jebengotai : orang lain punya lagi cantik.hehe

@NAL : kotak penuh isi barang khazanah & souvenir pe sume.hehehe

Bobo said...

kena beli rak baru lah hehe

singgah sini dr blog cik eva :)

cendol said...

wooo banyak nye kasut!! dah berhenti lah beli kasut..mula lah membeli rak kasut pulak .hehe

Ahmad Saufe said...

lor, my dad oso x soldier la Lan..tp xpenah blajar n amik tau cara nk buat...just observe dr jauh je abah aku buat....bagus sangat, sekarg br nk terkedek blaja...adess

Si Matatajam said...

Amboi teratur ja kasut dia. Pandai arelan jaga kasut na... Cantik kasut baru tu.

aReLaN said...

@Bobo : terima kasih.nanti singgah balik k

@cendol : hahaha..mana leh berenti.ni dah jadi ketagihan tau.

@Apai : ooooo..sape suruh tak belajar.aku lagipun dulu memang budak kawad kaki.sebab tu bese kot.rajin2 kan lah ye.

9n0L4 said...

mak oiii, byknye kasut. beli rak baru lah. hehe.

N.Aima K said...

kamu ni kena beli almari kasut..rak-rak ni untuk slipper je...kihkihkih

Cinta Misteri said...

gilahh beli gobok baru yg ada pintu. anak CiM kasut dia sumer susun dalam kotak bawah katil sbb gobok kasut sumer dah full ngan higheel mama.

hehehe....

Cikgu Ma said...

ensem kasut..=)
apa khabar? moga sihat yea...lama x singgah...banyak alasan kalu nak taip kat sini =)

Rapunzeel Cikilolo said...

wow. banyak kasut...

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

kna bli rak kasut yg tinggi lg..hihi..

NIZAM said...

aku cadangkan beli almari kasut yang tinggi. mesti muat punye. apa salahnya berkorban demi kasut2 tersayang. takpun, masukkan kasut dlm kotak. sayang la biar camtu. nnt habuk tau. cepat rosak.

Arina Shamsul said...

rak dah penuh ke? simpan kat rak kasut kami la,banyak lagi kosong ni..hahaha.

Cik Awin said...

beli rak kasut yang baru je, besar ckit...

are_lin@yu said...

banyaknya kasut..boleh bagi kat ayu sama ni..hehe

ROJAK said...

banyak kasut ni boleh sedekah pada yang memerlukan

Yumida said...

byknye kasut..derma la sikit kat sini

msredcheesecake said...

beli rak baru atau tumpang je rak kat umah akak...j=hehee

Wanieys said...

arelan sama dgn husband wani kalau bab alatan sukan dan kasut bola setia dgn nike hehehehe.....

p/s:kesian yer paha melecet mesti pedih

LubLy said...

rak kasut bf lebly blh muat lg..hhahaha

~Sweet Honesty~ said...

CAMPAK LA CNI SATU KASUT TUUU..HIHIHI

Nyue said...

banyak la kasut...buang je yg xnk pakai...ahahahahaha

wan nurul hezrina said...

senangjer beli rak satu lagi parking kat sebelah nuh.hehe..

nurul dtg jenguk ahli gsf..baru tgk ada tambah ahli lagi..huhu

dyabunga said...

banyaknya kasut..kalau kasut dya..hahaha..beli rak baru je..haha

ஜ miss klanika ஜ said...

buat part time tgu study dan dh bhenti sb borinkk.
zaman study best !

Mr.Clive said...

woahhh woahhh mengalahkan perempuan ni bro!hahahah XD

aReLaN said...

@Si Matatajam : ni memang style orang darah A.heheh

@9n0L4 : nanti lah beli bila pindah rumah. :)

@N. Aima K : slipper ada sepasang .letak kat luar rumah camtu jela.

@Cinta Misteri : saya takde katil.kang bersepah lak kotak dalam bilik tu.hoho

aReLaN said...

@Cikgu Ma : uish...memang lama la tak nampak.hehehe..kasut ensem?tuan kasut? :P

@Rapunzel Cikilolo : paling kurang satu sukan, satu kasut. :)

@~KaiSara AiMan PunYe BloG~ : tunggu pindah rumah la nanti baru beli :)

onlajer said...

err skf pun ada team bola juga ya?

aReLaN said...

@NIZAM : skang ni biar dulu.tunggu pindah rumah baru lak

@Arina Shamsul : hahaha..muat ke?besar2 je kasut saya ni.

@Cik Awin : insya-ALLAH akan beli nanti

aReLaN said...

@are_lin@yu : muat ke nak pakai saiz 9?heho

@ROJAK : sume ni pakai lagi.kalau tak pakai memang dah sedekah.hehe

@Yumida : ni sume kasut laki2 la.besar gedabak lak tu.mana muat

aReLaN said...

@kak red : nanti nak gi beli rak baru

@Wanieys : saya kembar ronaldo.tu yang setia ngan nike.hahaha

@LubLy : jauh sangat nak hantar nya pon :P

aReLaN said...

@~Sweet Honesty~ : tak sampai.jauh sangat nak campak seberang laut china selatan tu.hehe

@Nyue : sume pakai lagi.sayang tu...

@wan nurul hezrina : tunggu la nanti nak beli baru yang lagi besar.hehe

aReLaN said...

@dya : tulah.nanti kot beli

@miss klanika : zaman study memang terbaik la kalau nak banding ngan dah keje ni.waaaaa

@Mr. Clive : mana ada.pompuan ntah berapa puluh rak baru muat sume kasut diorang.hahaha

@onlajer : skf nilai ni ada je team. bola, takraw, macam2 la

Denaihati said...

dah boleh cari almari kasut khas, tempat simpan koleksi.

Afasz said...

byk nye kasut arelan???kalah sy , ada 1 jeee

Zarul Umbrella said...

mcmana paha buleh melecet tu bro..biasanya kaki yg melecet

madammondoq said...

syoknya boleh ngadap laptop!! ngadapkan untuk i arelan!!

TF said...

wah banyak gak tu..berapa dah bis beli kasut tu?haha..belila rak besar sikit..bleh muat semua

Masz Sidek said...

belilah satu lagi rak kasut... tak pun buat sendiri rak tu hehehe... ;p

Miss BaNu said...

byknyer kasut..pasni kena beli rak kasut la plak..

LYAfrina said...

uihhh..byknyer koleksi kasut sukan.. tau x..lya just ada 1 je kaut sukan..y lya gnakan jk zaman blaja..thn 2003 gitula..smpai la karang..still ok

Dieyna said...

banyaknya kasut.. pi jual bundle hehe

|cah-sahaJa said...

wah banyak nye kasut!
erkk.. maaflah.. rak kasut icah pun penuh.. :p
hehe

Yana Libra said...

banyaknya kasut dia..huhu..laki ni mmg gila kan kalau beli kasut bola ni..kalau leonerz ni pantang nampak kasut bola..mmg gila bola dia tu~ :P

Nurmujahidah Ismail said...

banyak sangat ni,, kalau dah nama lelaki,, muja jenis kedekut,, hehe

Cik tikah said...

perghhh.. bnyknya kasut. mngalahkan perempuan. hahaha

aReLaN said...

@Denaihati : tunggu la nanti pindah rumah.hehe

@Afasz : biar betul pompuan satu kasut je.susah nak caya tu.hoho

@Zarul : pakai tight kat dalam.bergeser kuat sangat.tu yang melecet.hmmm

@madam : bosan gak ngadap laptop je keje.hehe

aReLaN said...

@TF : tak bajet lak kasut tu makin bertambah sampai gitu skali.hehehe..dah berapa ribu ntah habis.

@Masz : nak buat sndiri ntah masa bila la :)

@Miss Banu : insya-ALLAH akan beli baru tapi tak tau bila lagi

aReLaN said...

@LYAfrina : saya main banyak sukan.setiap sukan paling kurang satu kasut.hehe

@Dieyna : sayang nak jual kat orang.hmmm

@cah-sahaJa : hahaha..takleh lawan pompuan nye kasut gak.

aReLaN said...

@Yana Libra : saya lagi gila ngan kasut basketball kot.kasut bola slagi leh pakai, memang tak beli baru la.bukan slalu main pon

@muja :aish..pe lak.pompuan lagi banyak kan kalau bab kasut ni.tapi kasut jalan la.hehe

@Cik tikah : tu nampak sangat penipu.hahaha

jessforshort. said...

Wuuu.. semua pun kasut Nikeee >__<
tapi okla, berbaloi beli kasut cmni sb tahan dan kualiti bagus pnyaa. hehehe.. btw, kasut baru tu lawa ^^

fiQRa said...

huyooo banyaknya kasyuttt..

maszull said...

assalamualaikum arelan...yer la dah penuh rak kasut tu beli rak baru la kalau dah penuh mcm ni...:)

Nurrul said...

wahwahh ! dapat kasut baru.. nak juga ! :P hehe

*Chaiiyoorkk2 !

P#eoniX said...

rak kasut haku hade kosong lagi....muat nak tarok kasut ko tuh!!!wakakakakaka....all the best!!!!

aReLaN said...

@jessforshort : memang berbaloi la.janji best pakai.tak kisah la mahal pon.hoho

@fiQRa : mana leh lawan kasut mas kan??hehe

@maszull : waalaikumussalam. nanti la beli.takpon buang la mana yang tak pakai dah.

@Nurrul : nak?mana muat.main bola ke?hoho

@P#eoniX : hahaha..muat eh?pe kata ko beli kasut baru biar penuh.