Thursday, July 5, 2012

LaGi BE BaRu & BoLa

Alhamdulillah tak putus-putus lagi BE masuk blog cikai ni. Hohoho....Kalau ada iklan tu, rajinkan la klik yang mana berkenan di hati ye. 


Selepas perlawanan persahabatan ngan Team SKF dibatalkan minggu lepas akibat hujan lebat, ianya ditunda ke hari ini. Dapat juga aku beraksi & merasmikan but baru aku tapi awal-awal kena jadi Goalkeeper dulu la. Bolos 2 biji. Dahla dapat lutut atas kepala. Pening jap. Rahang pon rasa semacam je. Benjol kepala aku. Bila masuk separuh masa kedua, masuklah GK utama & aku start main left wing. Yezza, aku si tangan kanan tapi kaki kidal. 

Yang paling hampeh, peluang depan gol leh aku sepak ke atas. Tapi memang tak bajet la bola tu jatuh depan aku. Aku hulur je kaki. Takde rezeki nak skor. Sabar jela. Memang lembik la rasa berlari je keje aku. Keputusan akhir 3-4 berpihak pada SKF. Sabar jela. Ni baru first match team Ichikoh Malaysia. Banyak lagi benda leh diperbaiki. Tapi tournament hujung minggu ni mungkin tournament terakhir aku ngan Ichikoh. Awal bulan depan dah kena lapor diri kat Honda Alor Gajah. 



56 comments:

Deqla manjew said...

rezeki org nk kawen ni kan bertmbh2 la..hihi...alhamdulillah..kumpul byk2 k..nnti belanje GSF minum..hikhik..minum je pun! :p

Alieza Dayasari said...

rezeki tu...

nitnot said...

tolonglah kita tak reti main iklan ni. ada je acc churp churp tu tapi tak reti.

sobsobsob untunglah duit masuk.

nitnot said...
This comment has been removed by the author.
Mr.Clive said...

hoohoho syukurrrlaaa.... :)

Arina Shamsul said...

alhamdulillah :) banyak kita memberi banyak la juga rezeki Allah beri..

kamu sangat cergas dalam bersukan kan...minum milo hari2 ke? haha..

minum milo anda jadi kuat dan sihat...hihi

Eza Boom Boom :) said...

Alhamdulillah, rezeki lagi :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak putus2 rezeki ko..hehe congrats bro :)

btw aku blk snwng 16 or 17/7 kot..last paper 15/7

syafiqakarim said...

belanja utk birthday ;p

NAL said...

TAHNIAH..rezeki BE tu..

NAL said...

TAHNIAH..rezeki BE tu..

shera haifa said...

banyaknye BE kat blog ngah running skrg,, tahniah

si kiut lavender said...

alhamdulillah..rezeki bertambah2 ya dia..:)

Chic Na said...

murah rezeki org nak kawen. :)

Dieyna said...

banyaknya be maksud.. apa rahsianya... kongsi skit.. next entry ye haha

Kesuma Angsana said...

TAHNIAH YEK!

Zarul Umbrella said...

BE lagi....fuhh meriah$$$

LubLy said...

kembar pun sama..lalalalala..

are_lin@yu said...

wahh bes2 bertambah rezeki kan ;-)

Nyue said...

untung la rezeki brtambah..nuffang kedekut dgn nyue..ehehhe

ஜ miss klanika ஜ said...

untung la. share ckit rejeki tue. nanti main bola lg sepak bg padu sikit yob

lelamaisara said...

banyak nye BE masuk ..ada rahsia ke...kongsi la cikit..

Masz Sidek said...

wah... be masuk lagi...

lepas ni dah mula kerja tempat baru lah yer... :)

Cik Nur said...

masuk betul bakal pengantin baru ni..
murah betul rezeki arelan..

InsyaALLAH lepas ni sentiasa di murahkan rezeki...Amin..!

Myra Jay said...

Tahniah ye.. ;)

Blog MJ yg ketandusan BE ;D

msredcheesecake said...

aktif sukan, nanti jngn benti plak, nanti jadi belon...hhee

maszull said...

assalamualaikum arelan...tahniah2 moga akan terus berjaya...;)

~Sweet Honesty~ said...

hallamakkk..murah rezki awk yeaaa..huishhh..cane la leh dpt be bertimpa2 nee???

Yana Libra said...

murah rezeki ye..huhu..alhamdulillah~ :)

Mr.Clive said...

ajar sikit mcm mana mau dpt be...hehehe XD

jebengotai said...

owh..ade team bola ker?..best2 :)

widiea azira said...

alhamdulilah. .pemain bola upenye !! apex apex

Si Matatajam said...

Bestnya dapat BE.. Akak tak merasa lg hu hu.. Sabaq2...

N.Aima K said...

nnt dah nak dekat-dekat hari nak kahwin tak payah bersukan tau..nnt naik pelamin muka lebam-lebam T___T

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

mkin nk kwin mkin murah rezeki tuh:)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

mkin nk kwin mkin murah rezeki tuh:)

Noraim said...

sy pun pemain bola.

eh dlm mimpi je la. haha.

nnti ialau dpt BE byk, income nya mesti byk kan? belanja la. haha.

Wanieys said...

Alhamdulillah murah betul rezeki :)

9n0L4 said...

asek die je dpt be. mane aci. hehe.

Sharidawati Shahrudin said...

hebatnya :)

tahniah!!!

M@W@R Q@SeH said...

sedekah klik iklan kt blog ni...murah rezeki tuan blog ni :)

Masha Meisters said...

eik...dapat lagi...bestnyer! hihi

profmie said...

tahniah bro...

aReLaN said...

@Deqla manjew : nanti saya belanja nasi minyak.jemput la datang ye.hehe

@Alieza Dayasari : alhamdulillah

@nitnot : ala,ikut je pe dia ajar.kalau tak paham gak,try search tutorial letak iklan camne.hehe

@mr Clive : syukur...

aReLaN said...

@Arina Shamsul : alhamdulillah. sekarang jarang sangat minum milo.save bajet.hehe

@Eza : alhamdulillah.rezeki ALLAH bagi

@Zuan : thanks bro. oooo..aku rumah pon tak jumpa lagi ni.haha

@syafiqakarim : birthday??bila???

aReLaN said...

@NAL : terima kasih NAL

@shera haifa : thank you.harap2 la earning dia pon banyak kan

@si kiut lavender : alhamdulillah...

@Chic Na : hehehe..jadi, niat la nak kawen

aReLaN said...

@Dieyna : takde rahsia pape pon la.ikut je tips orang lain bagi.hehe

@Kesuma Angsana : terima kasih

@Zarul : heheh..tengok timing gak la dia nak meriah.kalau takde, memang sunyi sepi la

@LubLy : kembar??

aReLaN said...

@are_lin@yu : memang best.hehe

@Nyue : untung la.bukan kedekut tapi not ur time yet.nanti ada la tu masuk berduyun-duyun

@miss klanika : nanti jemput datang kenduri ye.hehe

@lelamaisara : takde rahsia pon la.ikut je tips & nasihat blogger lain.

aReLaN said...

@Masz : insya-ALLAH.doakan la ye.hehe

@Cik Nur : syukur alhamdulillah.amin..

@Myra Jay : ala..saya pon pernah ketandusan berbulan2 tau.yang penting sabar menunggu

@kak red : skang ni dah start sket2 jadi belon.wuuuuu

aReLaN said...

@maszull : waalaikumussalam.insya-ALLAH.doakan selalu ye

@~Sweet Honesty~ : hehehe..rezeki masyuk kali ni

@Yana Libra : alhamdulillah

@Mr. Clive : dah pernah ajar la bro.haha

aReLaN said...

@jebengotai : baru je ditubuhkan secara rasmi bro.hehe

@widiea azira : alhamdulillah. tu je sukan yang main kat kilang ni.nak main basketball & ragbi takde.wuuu

@Si Matataham : sabar tu penting kak.hehe

@N. Aima K : hahaha..bulan puasa nanti mana ada bersukan dah.

aReLaN said...

@~KaiSara AiMan PunYe BloG~ : alhamdulillah...

@Noraim : takde la banyak pon.bese2 je.

@Wanieys : syukur alhamdulillah

@9n0L4 : sabar ye.nanti ada la tu.hehe

aReLaN said...

@kak sha : terima kasih

@M@W@R Q@SeH : kalau la leh sedekah.hehe

@Masha Meisters : best2.hehe

@profmie : terima kasih banyak bro

Nurul Akmal said...

bestnyer... tahniah.. :)

aReLaN said...

@Nurul : terima kasih banyak nurul

Deqla manjew said...

wahh.. baiknye hati.. mintak belanja air dpt nasik minyak..hahaha... bile tu ??? insyaAllah... :)