Friday, November 2, 2012

Ku PaNJaTKaN KesYuKuRaN PaDa iLaHi

Hari ni dah Jumaat, 2 November 2012. Maknanya lagi 2 minggu je lagi untuk Majlis Resepsi aku kat Teluk Intan. Semua dijemput hadir la ye 17 November ni ke majlis tu. Nanti aku upload la kad jemputan tu.

Lagi satu berita gembira di hari Jumaat ini ingin aku sampaikan. Hari Isnin lepas, sekembalinya dari Pasir Mas, beli tayar baru & gi klinik. Syukur alhamdulillah. Isteriku disahkan hamil. Dah masuk 6 minggu lebih pon. Sebenarnya dari minggu lepas kitorang dah tau tapi check ngan pregnancy tester je. Ni baru gi klinik dan dapat keputusan rasmi. Memang gembira tak terkata. Rezeki ALLAH bagi memang tak terhingga nilainya.

Kalau ikut perkiraan, bulan Jun tahun depan aku akan jadi ayah. Memang cam susah nak percaya. Kiranya 2 minggu lagi, kitorang naik pelamin bertiga la. Huhuhu...




62 comments:

Miss Hidy said...

Wah...tahniah lan..nk jd ayah da dia..hehe...

fiza said...

Wah...tahniah daddy to be ☺☺

Zakia said...

Wahhh~ tahniah..naik pelamin bertiga tuu..

kyo_9 said...

tahniah bro
hopefully ko lepas interview SPA hari tu sekali :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats father-to-be~!!

maszull said...

assalamualaikum arelan...tahniah2 yer bakal jadi seorang ayah...:)

CikNana said...

tahniah..teruja eh..best.:)

Haruno Hana 하나 said...

waa.. omedetou ^^ hehe.. jaga baik2 bakal ibu ni :)

kinara kinatara said...

wah..bestnya...tahniah...:)


kina nak dapat anak buah la...huhu:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

anak itu rezeki.. alhamdulillah :)

Cik Nur said...

Alhamdulillah..Tahniah Arelan..!
Jaga isteri baik2.. :)

QasehnyaRania said...

salam..
tahniah arelan..tumpang gembira..
bunting pelamin tu

mcm fasha dan jejai bersanding bertiga...;)

Yana Libra said...

tahniah! :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah awk... tahniah.. waaa mesti tak sabar...
:::sorry lama tak berkunjung... exam + demam.. thx sbb terus support. :::

are_lin@yu said...

wah bunting pelamin ni..tahniah ;-)

Nyue said...

Tahniah daddy...ops..hahahahaha...cnfrm xsabar erk...suka nya....acik tumpang gembira la....

Deqla manjew said...

wahhh... untungnya wife awk bunting pelamin.. tahniah...tumpang hepi!! :)

Nur Fauzi Bassar said...

welcome to the club. boleh mula menabung untuk beli baju isteri, baju anak, keperluan2 lain, belanja bersalin. tak lupe juge sedia duit untuk aqiqah.

Myra Jay said...

Tahniah ye...

Rezeki :)

Cik Awin said...

tahniah bakal ayah...sanding bertiga la nnt ye ;)

Knor said...

alhamdulillah..tumpang gembira...:)

Chic Na said...

tahniah arelan. waa baby pun naik pelamin sekali. huhu..

Rapunzeel Cikilolo said...

congratulation....

JebengOtai™ said...

wah tahniah bro.. :)

shera haifa said...

waahh tahniah..:)

Fendy said...

tahniah...semoga menjadi ayah yg soleh...

CekbOlat-bOlat said...

pehh bolat dapat anak sedaraaa . bahahaha .

ehh bolat pun eksited . apakah ?

EyqaLuvender said...

yeay! kite nk dpt anak buah..hehe
congrates bag long,jge kak long elok2 taw!

Noraim said...

tahniah papa to be! :) alhmdulillah rezeki awal awk.

Lia Irdelia said...

tahniah2,,
happy for both of u,, :)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah....

Ca Ezah said...

tahniah alan.. jg bakal ibu dan baby elok2.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah alan..daddy to be..jg wife n baby dlm kandungan baik2 yer..semoga semua dipermudahkan :-)

Dhiera nadhirah said...

hahaha...
arelan, kite same!

aritu masa nikah dan majlis resepsi perempuan sama2 lepas raya.
majlis resepsi belah lelaki pun 17nov gak ni. masa resepsi belah lelaki ni pun, saya naik bertiga with our little caliph~ samalah EDD doktor bg hari tu pun hujung bulan 6 tahun depan. week 6 jugak~

tahniah arelan!

Mrs Velentine said...

tahniah..rezeki..tak lama lagi jadi babah..bunting pelamin namanya ni

lelamaisara said...

wah..tahniah....
alhamdulilllah..rezeki...

9n0L4 said...

wahwah. tahniah. tak dpt la nak gi. resepsi adek pun 17/11. :)

NIZAM said...

Tahniah Lan :D

محمد رازيق said...

tahniah lan. :) lama tak lawat blog hang bro. hehe. thniah.

Nurmujahidah Ismail said...

kemain lagi happy future daddy ni ye,, congratez!!! :D

dya bunga said...

tahniah arelan!!

Cik Aini said...

wah..tahniah Alan :)
rezeki dr Allah tu..jg bebaik tau :)

Si Matatajam said...

Tahniah Arelan.. Best tu dapat bersanding bertiga.. Ha ha..

Nurul Aisyah said...

EHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*terkejut sgt

sorry..dah lama x singgah blog org..kemalasan tu makin membuak2.
tp hari ni dah rajin skit. Huhuhu
sedih betul..sy tertinggal entry yg pasal kahwin tu.. :'(

apa2 pun..tahniah!!! :)

QasehnyaRania said...

mornink arelan ;D

Rohani Hashim said...

Alhamdulillah...murah rezeki..tahniah!

Nora Karim said...

alhamdulillah... good news.... tahniah... (^_^)

Denaihati said...

tahniah bro. betul2 bunting pelamin n semoga semunya dipermudahkan

Haryati Faizal said...

tahniah...mesti besh kan...hihi

Cik TeN10 said...

Dah lama xdtg sni..dtg2 je dh nk jd ayah dh pn..tahniah utk perkahwinan dan tahniah lg skali utk org baru :) semoga berbahagia dan dimurahkan rezeki

Arina Shamsul said...

alhamdulillah..tahniah! tahniah! tahniah! :)

sy tumpang gembira :)

lepas ni jaga si bakal ibu elok2 tau :)

profmie said...

tahniah...

QasehnyaRania said...

salam maal hijrah juga arelan ;|D

tenq sms smlam :D

Shasha Yacob said...

wah, tahniah.

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

inche hlovate said...

wah merasa la baby naik pelamin..tahniah!!

N.Aima K said...

tahniaaaaah!! jaga isteri elokelok tauu

! Nabihah Zainal ! said...

tahniah2 ^__^

lame tak update blog :)

Solehah Shamsuddin said...

err teluk intan? biar betul ni. solehah org teluk intan

Belog PenaMaya said...

Tahniah bro..

Kasih Salina said...

tahniah..kira cepat juga tu dah nak jadi ayah..semoga selamat semuanya nanti, insyallah..

Juliet_iRa~" said...

tahniahhh daddy to be :)