Sunday, November 25, 2012

MaJLiS ReSePsi

Kali terakhir update blog adalah 2 November 2012. Sekarang ni memang makin jarang update. Memang tak larat. Takleh dah curi-curi update waktu kerja cam dulu. Minggu lepas, 17 November 2012, telah diadakan Majlis Resepsi sebelah aku kat Teluk Intan, Perak. Majlis resepsi ni diadakan hampir 3 bulan lepas akad nikah & majlis sebelah perempuan kat Pasir Mas. Memang lama. Kenduri kali ni cukup meletihkan tapi yang bestnya, kami naik pelamin bertiga sekali ngan baby dalam perut si dia. Hehehe...

Di sini aku sajikan beberapa gambar yang aku dapat dari fesbuk aku jela ye. Yang dari jurufoto pro lambat lagi baru dapat. Untuk yang sebelah perempuan hari tu, kalau nak tengok gambar, mehla melawat rumah aku kat Senawang ni. Hehehe...Terimalah....







Letih jadi raja sehari ni ditambah lak si isteri dah berbadan dua. Tak larat sangat dia jadinya. Ditambah lak hari tu hujan renyai-renyai sebelah petang. Jadi sesi outdoor photography buat kat Menara Condong je.


47 comments:

dhiera said...

Same la..belum dapat gk gambar bertandang dari OP.
hari tu kat pahang x ujan~

maszull said...

assalamualaikum arelan...tahniah2 cantik gambar outdoor ni...;)

Cik Nur said...

cantikkk...!!
Xlama lagi jadi bapalah arelan ya..!
Tahniahhh,.. :)

kyo_9 said...

ご新婚おめでとう!

izan mama mia said...

tahniah..bakal bapa...mg isteri selamat hingga melahirkan yer...

N.Aima K said...

comel je isterii

Noraim said...

sanding bertiga eh? tahniah! :)

Zakia said...

cantik gambar2..wah naik pelamin bertiga

Dayana Bahar said...

Double congrats for the double happiness...

Has said...

Alan, fatin yang berisi ke tp kenapa alan pun mcm berisi? :p semoga happy happy selalu :)

Deqla manjew said...

cantik.. bestnye naik pelamin ber3... :)

Miss Hidy said...

wah..cantiknya warna baju dia..=)...suka2x..

kinara kinatara said...

wah..rezeki dye cepat sampai lah..huhu:)

tahniah ya..:)

Knor said...

sepadan...

profmie said...

tahniah arelan.. xsgka lah date kwin ko sama dgn date bag aku jg..so,memg xdpt ak g knduri kO.Hi3
thniah taw.. =)

profmie said...

*abang

are_lin@yu said...

tahniah rezeki org kahwin ni..hihi..

Nyue said...

wahhh..cantik..hehehhehe...
Xlama ag jadi papa sudah..ehe

CekbOlat-bOlat said...

cntiknya photo2 tu .
kemain bahagia :))
tahniah abg dh jadi ayah .

Rapunzeel Cikilolo said...

hukhuk. bahagia...

Myra Jay said...

Cantik hasilnya...

Bertambah berseri bersanding bertiga ;D

Mrs Velentine said...

suka2..cantik pic tue

~aYu~ said...

nice pic.. cantik-cantik.. tahniah sbb nak jadik ayah yek.. :)

Si Matatajam said...

Nice pink! I like.. Berseri pengantin...almaklum bertambah seri wanita mengandung ni...

Yana Libra said...

seronok tengok..hehe..tak sabar nak tunggu turn saya lak :p

moga bahagia slalu ye~:)

Deq's Qienz said...

skg musim org kawen kan..maklumla cuti skul

JebengOtai™ said...

dh mkin jrg bro update..hehe

Solehah Shamsuddin said...

uitss cantiknya background, my hometown tuh :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

gambar2 ni cantik2...
singgah sini...
**cuma nak maklumkan sahaja, andai kata awk ada masukkan blog sy dlm bloglist, mohon semak erk sama ada boleh view atau tak. kalau tak boleh, mohon update link, sbb saya baru tukar kpd domain sndiri. pesanan ni diberi sebab blog awk ada dlm bloglist saya. he he he
Saya mohon maaf di atas segala kesulitan.
www.santaileeza.com (link baharu)

ANDAI KATA saya tidak disenaraikan dalam bloglist awak, awak boleh abaikan mesej ni. Terima kasih.

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Denaihati said...

sekali lagi tahniah dan selamat pengantin baru moga jodoh ke akhit hayat. gambar tu macam dalam menara condong je kot...

Dayana Bahar said...

Tahniah untuk korang berdua ye... Dah leh lawan Farid Kamil ni.. hehe Bersanding bertiga

Chic Na said...

bertuah baby dpt bersanding sekali. ;)

9n0L4 said...

cantiknyeeeeee pengantin, makin berseri keduenye. eh, tige la. hee. :)

Kasih Salina said...

Dah berumahtangga lagi la rasa macam masa cepat berlalu, ada anak nanti bertambah2 lagi sibuknya. cantik & unik gambarnya..suka color baju tu, menyerlah sangat nampak..

Nurmujahidah Ismail said...

arelan!!! welcome back!!! kemain ye baju kawin warna pink,, hehe,, jage dia baik2,, orang mengandung banyak pantang and ragam.. sabo jela,, :)

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

[z@ck] said...

tahniah weh! selamat menjadi suami dan daddy yang awesome! =)

Lia Irdelia said...

fuh,,,
cantik la gambo2 dia...
nampak classic..
got idea...
haha..
tq n tahniah!

ekabukanmakcikkau. said...

kat menara condong pon bolehhhh. lawa gambo :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ouch nice picture...
waaaaaa

Juliet_iRa~" said...

double tahniah dr ira..hee

utk pernikahan n baby :D

wahhh dah bpe bulan tu..hii mcm nmpk perut sikit dah ms kat tangga dlm menara hihihi

jaga isteri baik2 naa :))

dya bunga said...

cantiklah gambar.. best tu naik pelamin bertiga..hihi

anamizu kaito said...

wahwahwah cantekkkknye wife ko Lan ! comel kecik molek gitu.. patutla ko bleh sangkut.. ahakks ~


Alhamdulillah dah selesai majlis ek Lan.. lega rase ek.. hehe.. aku mintak maaf sangat sbbnye x dpt nk dtg kenduri belah ko kat Teluk Intan.. bulan Oktober + November ni mmg bz sangat dgn karnival.. majoritinye terkena time weekend.. byk knduri mmber aku terpaksa dtg awal sehari sbb x dpt nk mai hari majlis..

Tahniah utk ko & wife jugak sbb bakal jd ibu & ayah nanti :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nice picture la...baju pengantin pun kaler menyerlah :-)

Cik Aini said...

alhamdulillah..bestnya naik pelamin bertiga :)

beseri lah pakai bj warna pink terang ni..cantik pengantin :)

QasehnyaRania said...

cun pink colour.. :D

ramainya bunting pelain...termasuklah DD ;D
tumpang gumbira juga ;D