Monday, February 18, 2013

MiSi BeRMuLa

Tanggal 6 Februari lepas, benda yang kunanti-nanti akhirnya tiba. Treadmill yang aku beli kat Ogawa Tesco Senawang akhirnya sampai kat rumah aku. Hohohoho....Dengan tibanya treadmill ni, bermulalah misi aku untuk mendapatkan kembali berat dan bentuk badan unggul yang pernah aku miliki  :P


Tapi tak sempat pon nak test masa sampai tu, lepas balik dari Kelantan baru aku sempat rasmikan. Misi dimulakan pada Khamis lepas dan berat badan aku masa nak mulakan misi ni, tengok la kat bawah. Perghhh...Jauh tersasar dari berat badan ideal aku. Dulu maintain 73 kg je tapi sekarang memang susah betul rasanya nak cecah balik berat tu. 


Doakan la semoga misiku ini berjaya, insya-ALLAH. Aja aja fighting. Chaiyok!!!Ganbare Noor Azlan!!!


27 comments:

Arina Shamsul said...

hihihi..good luck :)

نورعيم said...

lepas kawen makin naik eh berat badan. hehe.

kyo_9 said...

tengok saiz kaki jer dah cuak.. haha

Nurmujahidah Ismail said...

moga berjaya lan,, :D

Cik Nur said...

chaiyok Alan...!

Eza Boom Boom :) said...

hihi. selamat bersenam :)

Chic Na said...

caiyok caiyok alan! :)

Nyue said...

Aja aja fighting. Chaiyok!!!Ganbare Noor Azlan!!! hehe....

nty buat e3 berat bdn sebelum dan selepas yea..

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga berjaya misi tu ya..

Zakia said...

huhu..good luck!!

Deqla manjew said...

uiii kaki sape tu? hahaha.. apapun good luck k! hubby sy berat x sekitar 60kg ke 70kg je.. hikhik

Cik Awin said...

chaiyok2....semoga berjaya...

lelamaisara said...

hehehe...semoga berjaya :)

Knor said...

berat 85 lelaki oklah tu..
rasa2 nak capai berapa?

Mrs Velentine said...

chayok2...tp 85 ok apa..

Cik Aini said...

cahiyok2..
moga Alan berjaya..erkk 85 no..jenuh tu.huhu

Yana Libra said...

banyak naik tu..caiyok2~

QasehnyaRania said...

good luck arelan ;)

Aien Rozaini said...

sasuga orang da kahwin, roy pun same wakakaaaa.

N.Aima K said...

cek cek perut..sila pastikan ukuran lilit perut lebih slim dari isteri mengandung k

Myra Jay said...

Selamat ber'exercise' ye :D

9n0L4 said...

huhu. berat la jugak kalau 80an ni. berat tulang kot. :p

shah said...

sama berat ngan akuuuu

Etuza Ezawarna said...

mybe awak ni tinggi dan besar ..so berat lebih sesuai dengan ketinggian...ok teruskan misi ya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

chaiyok chaiyok chaiyok arelan haha

Mas Zull said...

assalamualaikum arelan...semoga berjaya...:)

Ezad Skytech said...

wahhh....hari2 boleh layan treadmill ni...chaiyok3...:D