Monday, March 25, 2013

TeMaN oRaNg NgiDaM

Hari Jumaat lepas tetiba orang rumah ajak gi makan Burger Ijan dekat area Paroi. Aku pon ikut jela. Layankan aje kehendak mak buyung ni.

Kitorang order burger daging special. Kat menu bukan main banyak lagi sampai aku blur. Tu yang aku follow je bini aku order apa. Leh tahan la sedap. Patut selalu ramai orang datang.

27 comments:

Hanamiko Sakura said...

lapo lapo lapo..

#tiba2 pulak -__-'

Knor said...

fev ni..lapo juga

Belog PenaMaya said...

lama dah tak mkan burger ramly ni.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ijan dah kurang legend skrng ni..dlu stiap malam tringin nk mkn

Chic Na said...

terliur dah ni tgk. gulp!!

Yumida Huda said...

woooo...sedap tuuuuu
menggoda burger tu

Cik Aini said...

untung2..
skali org yg teman boleh kenyang kan.hehehe

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

lama dah teman tak makan burger... teringin la pulak...

Eza Boom Boom :) said...

apa ni pos gmbar makanan.. haha. rasa teringin plak nak makan..

izan mama mia said...

lama xmakan burger,..dah berapa bln dah tu org mengidam tuu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedap!

Deqla Manjew said...

org yg x peknen pun bole ngidam tgk beger tu... huhuhu...

Arina Shamsul said...

nak makan burger juga..heheeh

tenku butang said...

burpp.. dh mkn.. tp lps tgk burger udah lapo balik.. aaa..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Zakiah said...

Kalau tempat tu sedap memang ramai org & kena beratur panjang.

Denaihati said...

meriah burger special dengan sos bikin lapar petang2 ni pulak.

Donny Ien said...

Selamat menjamu selera bro.. terliur jap ingat nak g bawah pekena burger pula

M@W@R Q@SeH said...

cam sedap je...lama x jenguk sini...smp dh nk jd ayah dh dia...heehehee

Cinta Misteri said...

wahhh....org ngidam msti kena tunaikan.

iAmCekbolat said...

datanglah port dickson !

hazman aka species1980 said...

penah dengar pasal burger ijan nie...diorang siap ada fb lagi kan....menu pun skali ngan set tertentu kan

アヌム said...

layankan je.heheee

Cik Nur™ said...

err..nampak mmg mcm sedap je..
tetiba jadi lapo ni..
huhuhu

Mrs Velentine said...

layan ke aja..dia nak makan burger tue

Ezad Skytech said...

bila menu tu tunjukkan mcm2...kita pulak yg blur nak pilih apa kan...haha~

QasehnyaRania said...

sedap tak pa ..hihi

9n0L4 said...

bege die mmg best. eh, kalau cuti skolah, mehla mkn skali. ;)