Wednesday, March 27, 2013

WW : Be oH Be!!





Walaupun dah makin kurang update, tapi still ada gak BE menyelinap masuk. Alhamdulillah....Moga Nuffnang terus bermurah hati nak bagi aku BE. Tapi takleh lawan la ngan Raja BE Shakiddo kan

20 comments:

Ezad Skytech said...

wahhh...tahniah2...sebenarnya bukan senang nak dapat satu2 CPUV ni kan...dapat satu pun bersyukur sgt2...hee~

Deqla Manjew said...

alhamdulillah..rezeki baby.. =)

Juliet_iRa~" said...

murah rezeki kan heee

:)

Cik Nur™ said...

itulah dimanakan rezeki....

muja said...

muja dah berzaman tak dapat be,, hanya mampu tengok orang dapat be and ucapkan tahniah kepada mereka,, tahniah la ye,, sob3

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Rezeki tu... Janji masyuk...

fieda said...

taper sikit pun asal ada gak be dtg jengah sini kan..klik2 olay

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe masih murah rezeki bro :)
alhamdulillah

M@W@R Q@SeH said...

syukur...rezeki anak tu :)

Si Matatajam said...

Wah banyaknya BE..tahniah

KiD said...

waaaahhhh... hebak!! hebak laaa bro... nuffnang sayang bro nih.. :)

QasehnyaRania said...

rezeki tu..ciksu jugak tak dapat2 BE..

*thanks arelan

Cho Zila said...

oklertu.. akak la ni susah nak lekat beni.. sedih...

hazman aka species1980 said...

bro....sementara BE nie masuk cubalah rajinkan diri update blog entry....

Cinta Misteri said...

masyukkkkk......rezeki2.

Knor said...

rejeki...

9n0L4 said...

hadoooooooo. dpt be. tak aci tak aci. hehe.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alhamdulillah murah rezeki

Myra Jay said...

Alhamdulillah tahniah ye :D

QasehnyaRania said...

itulah rezeki namanya..

ciksu dah dpt 3ketoi e tp semua dah credited..ntah bila menjelma..xpa xlist dapat kan