Monday, April 15, 2013

MaLaYsia BReaKFasT DaY RuN



Dengan ini, aku secara rasminya bakal menyertai Malaysia Breakfast Day Run yang bakal berlangsung pada 19 Mei 2013 bertempat di Universiti Putra Malaysia (UPM) Serdang. Tarikh asal event ni sebenarnya adalah 5 Mei 2013 tapi disebabkan bertembung ngan PRU13 ni, tu yang dia pinda ke 19 Mei. 


Untuk event ni, ada dua kategori besar je iaitu individu sejauh 7km & Family-Fun Run sejauh 3km. Aci la 7km pon sementara menunggu event jarak lebih jauh cam KL Marathon bulan Jun nanti. Kalau ikutkan kalendar running event tahun ni, ada banyak gak event bulan Jun tapi aku masuk Standard Chartered KL Marathon 2013 jelah sebab my wife nye due awal Jun insya-ALLAH. Buat sesiapa yang berminat nak turut serta dalam Breakfast Day Run ni leh la gi kat website ni.

24 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

dapat milo free tak nanti??

hehehe.

Haruno Hana 하나 said...

teringat zaman merentas desa sekolah dulu.. haha.. lari2 dapat milo free :D

Knor said...

kakak jln pun penat dik..kalau lari compom adik kalah..hehe

iAmCekbolat said...

rajinnya berlari ! hahaha teruskan teruskan jangan macam bolat . berlari dalam rumah ja .

hermmmmmmm

Mas Zull said...

assalamualaikum arelan...gud luck yer...;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus2..slmt mnjoinkan diri =)

Kakzakie said...

Bravo Lan... kakak suka pada mereka yg melibatkan larian seperti ini. 7KM tu tak jauh bila ramai-ramai berlari. Ibarat mereka yg berjalan kaki dari Mina utk melontar jamrah 7km jaraknya...

Mrs Velentine said...

wah bestnya

Deqla Manjew said...

chaiyok la..selmt melarikan diri.. hahaha.. ayat apakah? hentam sajalah! ;p

Si Matatajam said...

Rajinnya Arelan join event2 camni yek..Gud luck tau ^_^

Yumida Huda said...

wah..beznye
selamat bermarathon ye arelan

Myra Jay said...

Wahhhh chayok chayokkk

Cik Nur™ said...

selamat berlari, pasti kan no.1 ...hehe

LYAfrina said...

waaa..hebat2..
gud luck yaa

Chic Na said...

berlari lagi arelan. hehe.. ;)

Che Rosliza Che Mat said...

god luck ya arelan...

KiD said...

aku tak larat laaa nak lari2.. hehehee

Belog PenaMaya said...

aku memang plan nak join gak. tapiiiii aku keja that time. melopeh. so far aku join mine charity run je..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

klu lu lari naik broga, mau tak sampai 15 minit dah kat puncak..hehehehehe

N.Aima K said...

wah nnt anak lahir aktif mcm ayahnye..semangat betul berlari

Cik Nurul Siezuka said...

Cayalah Arelan.. Good Luck!

9n0L4 said...

nnt mesti baby kuat lari jugak mcm ayah die. hee.

are_lin@yu said...

la adaka...dkt ja tu..xprsan plk..hihi

dhiera said...

perghh... good luck! good luck!