Sunday, June 9, 2013

ReHaT Jap

Sekarang ni dok kat KBMC. Dari hari Rabu lepas lagi berada di Kelantan & sepatutnya malam semalam naik bas balik Senawang tapi atas nasihat doktor terpaksa batalkan niat balik Senawang.

Doktor cakap kandungan terlalu besar, dah 3.8 kg tapi due 16 Jun ni. Jadi doktor suruh masuk wad je hari ni, induce. Tunggu jela kt KBMC ni. Moga semuanya selamat insya-ALLAH. Doakan lah ibu dan baby selamat. Amin...

Nantikanlah post baru lepas beberapa hari lagi kpt. Ntah2 minggu depan baru sempat update...

8 comments:

NinaAz said...

aminn. semoga selmt semuanya

QasehnyaRania said...

im shaa ALLAH
semoga baik2 semuanya.aamiin

Nurul Aisyah said...

Semoga family abg slmat :D amin

Deq's Qienz said...

smg smuanya dpermudahkAn ya..

Cik Nur™ said...

16 jun..?

tak lama dah yea..

Nur doakan moga semuanya berjalan dengan lancar dan selamat.... amin..!!

muja said...

alan kat kelate ek? ti dah deliver contact la muja k,, nak gi lawat kalau boleh,, kalau tak de halangan. :)

anamizu said...

dah dkt due dah tu.. semoga wife & baby Arelan slmt & baik2 saje :)

Deqla Manjew said...

wahh dah nak bersalin ye.. cptnya masa berlalu...huhu.. mudah2an smuanya dipermudahkan ye..x sabar nk tgk baby.. =)