Tuesday, June 11, 2013

WeLcoMe To ouR LiFe 100613

24 comments:

NinaAz said...

lebatnya rambut baby!!! comellll. tahniahhhhh

wan nurul hezrina abd halim said...

tahnia yer Arelan..lebat rambut..cumil=)sedapkan bau baby?hehe

Deqla Manjew said...

wahhh baby dah keluar! hihi.. tahniah ye...alhamdulillah semuanya selamat.. comelnye baby... ehh tp baby boy or gurl ni? ;)

izan mama mia said...

tahniah...jadi papa yang baik yer..selamat berjaga malam..hiihi

Deq's Qienz said...

alhamdulilah tahniah..cumel rambutnya hitam..

M@W@R Q@SeH said...

tahniah arelan...dh jd ayah :)

Knor said...

alhamdulillah syukur..anugerah Allah.

dah jadi ayah..tahniah juga isteri

Kakzakie said...

Alhamdulillah... syukur akhirnya menjenguk dunia dah. Tahniah dari kakak dgn anugerah terindah ini:)

Mas Zull said...

assalamualaikum arelan..alhamdullilah dan tahniah2 dah dapat baby...yer la baby boy atau gegirl tu...:)

Dieyna said...

wah.. tahniah.. dah jadi bapa dah dia..nak panggil apa ni.. papa dah...

RamRamCute said...

Tahniah Arelan..comel sangat baby dan lebat rambutnya...alhamdulillah semuanya selamat :-)

NIZAM said...

Tahniah Lan ;)

dr zaman bujang sampai kawen sampai dpt anak. lama gak aku baca blog ni. cepatkan masa berlalu.

Myra Jay said...

Tahniah Bro n Wife :)

shera haifa said...

tahniah.. :)

Zakiah said...

Tahniah :)

Cik Nur™ said...

TAhniah Alan..!
Baby boy ke girl ni..??
Nama apa..?

are_lin@yu said...

comelnya baby...girl ka boy..nk tka blh..boy kan..hehe..thniah!!

cik sweety said...

along femes la ^^ nie nurul . jom follow blog nurul hihih :D

tahniah dah jadi ayaahhh .. ^^

Chic Na said...

eh dah bersalin ke? tahniah arelan & wife..

Mya said...

comel! tahniah :D

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.tahniah are lan.hadiah bermakna dari isteri. tak lama lagi dah nak sambut ulangtahun pertama kan :)

arelan ada msg ciksu ke?

QasehnyaRania said...

cepat update. boy ke girl ni :)

アヌム said...

omedetou..kawaii nee akachan :)

Denaihati said...

tahniah dikurniakan cahaya mata yang sihat. semoga jadi anak yang solehah(perempuan kan..) nanti.