Wednesday, February 22, 2012

TaHNiaH BuaT DiRi iNi....

Seumur hidup aku, banyak giler dah contest aku masuk tapi hanya pernah menang skali je tapi ciput jela hadiah dia. Dapat hadiah kat bawah ni dari Cornetto. Keychain tu separuh lagi aku bagi si dia. Hehehe...


Tapi tadi aku gi blog Madammondoq, result untuk Contest Karok with Zarul Umbrella dah kuar. Result leh tengok kat sini. Hadiah dia memang best, dapat karok ngan Zarul Umbrella kat Red Box Sunway Pyramid. Hohoho...Memang best dan korang nak tau tak, aku akhirnya menang buat kali kedua sepanjang 25 tahun usia aku. Tahniah sangat-sangat buat diri ini dan dua lagi peserta Cik Diah dan juga Zuan. Tahniah juga buat sume peserta lain. 


Nak tau pasal entri tempat ketiga aku leh baca balik kat entri ni. Jawabnya kena training suara la dalam bilik mandi. Takde sape nak marah sebab aku dok sorang je dalam rumah ni. Hahaha...Kalau korang nak join jugak leh je tapi ongkos sendiri la ye. Gi habaq kat madam dulu la ye. Hehehe...Time kasih diucapkan buat MadammondoqEyriqazz dan juga AE a.k.a. AbangEnsem kerana sudi menganjurkan dan menaja contest ini.

Jumpa di sana ye. Eh, jap. Betul ke Abang Zarul dok kat Nilai. Cam nak tumpang dia je gerak sama-sama dari Nilai ni. Leh tak Abang Zarul?????

52 comments:

Mr.Clive said...

hoho setailo la bro!
pergh ...karok ngan artist sioddd!hahah XD

***applause***

Noorieda said...

Gan artis ye?? huhu...

Anyway,congras la...:)

Miss Hidy said...

wow..hebaq da en lan kita ni skng....tahniah!!!!!....murah rezeki 2012 ni..=)

O CIKTEDDY said...

wah..tahniah bang lan!

Cikgu Ma said...

waaaa..tahniah...hehe

Cik TeN10 said...

おめでとう!! 雨降らないようによく練習してね..😝 =p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe jumpa di sana nanti :D

aReLaN said...

@Mr. Clive : hahahah..memang susah dapat peluang tu.

@Noorieda : time kasih. :)

@Miss Hidy : insya-ALLAH.moga lebih murah rezeki tapi harap diri ini tak lalai bila rezeki melimpah ruah kan.hehe

@O CIKTEDDY : arigatou~~

aReLaN said...

@Cikgu Ma : time kasih.heheh

@Cik TeN10 : arigats~ame furanai yo.boku no koe ga chooooo umai kara.hahaha

@Zuan : insya-ALLAH.jumpa di sana sabtu ni.hoho

khalila ishak said...

wahhhhh.... best nye alan ^_^. berseronoklah dikau di sana. hehe

Cik TeN10 said...

dh hntar buat pertama kali semalam.. td sensei plgkn.. dh repair apa yg ptut.. happyyou 28 ni.. esok happyou rensyu depan sensei.. tp slide show bru siap 70%.. mata dh kuyu dh ni.. smbung esok je la.. huhu tak sbar rsa nak cepat2 abeskan semua.. pastu nk rest sebulan !! huhu

nur adilah said...

tahniah ye ^^'

EyqaLuvender said...

tahniah,tahniah,tahniah utk abg long n zuan.
jmpe abg zarul ckp kte kem salam.
nak autograf...hehehe

nanabyte said...

waaah. menang ye. banje la kite sensei. hehehe :3 apepun, tahniah lah eh.

p/s: semoga followers anda pun terus bertambah-tambah :)

Norlida Ramli said...

hehe..tahniah alan.. :)

pndai ke karok tu..hehe :p

shera haifa said...

wahh tahniah wei..

CekbOlat-bOlat said...

abg alan nyanyi ?? *pengsan tpi kaki gajah*

btwa tahniahh dpt hadiahh.waaa

Cik Aini Lavender's said...

wah...best la tu,tahniah2 =p

Masz Sidek said...

tahniah.... besh ehh... menang CD, keychain... lepas ya dpt karok gik...

Noraim said...

rezeki awl2 tahun ni. tahniah! :)

QasehnyaRania said...

pagi arelan ;)

tahniah ..kan ciksu dah kata ... mesti menang buat kali kedua..hehe

lepas ni boleh la slalu join GA kan...ada bakat terpendam,belum cuba belum tau kan ...

LubLy said...

terbaekkkkkkkkkkkk..tgkp gmbr byk-byk br0..jgn lupaaaaaaaa

M@W@R Q@SeH said...

wahhhhh bestnya...tahniah la arelan...nnt karok jgn gigil ye..hehee

Ezad Skytech said...

wahh..tahniah3...
kena practice awal2 la kan kat rumah..hee~

aReLaN said...

@khalila : insya-ALLAH.tak sabar nak jumpa artis ni.hehehe

@Cik TeN10 : bestnya leh rehat sebulan.ii na~~

@nur adilah : time kasih. :)

@Eyqa : autograf tu semestinya la kan.insya-ALLAH salam tu sampai

@nanabyte : arigatou ne~~

aReLaN said...

@Norlida : uish...dulu kat japan selalu je karok tapi lagu jepun jela.hahaha..dah lama tinggal ni

@shera haifa : sankyuu~~

@DekBolat : ingat abg takleh nyanyi ke.suara komander kawad pon power tau.hahaha

@Cik Aini Lavender's : time kasih banyak

@Masz : thanks a lot.ala, keyachain ngan cd tu dah lme giler dapat.segan nak letak je.hehehe

aReLaN said...

@Noraim : syukur alhamdulillah

@QasehnyaRania : time kasih.tahun ni murah rezeki.hehehe

@LubLy : hohoo...tu memang wajib la.bukan selalu leh jumpa artis ni

@M@W@R Q@SeH : gigil gak sebab karok ngan artis.hahaha

@Ezad Skytech : betul tu.kalau tak wat malu depan abg zarul je. :P

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....hehehe...

Masya said...

oklah tu menang jugak rezeki tu.. dtg sini singgah dr blog sandra

nanabyte said...

haip2, dtg nak bgtau sensei u r tagged again. gomen kudasai~ ;3

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

~diAhOntHeblOg~ said...

tahniah jugak c u there.. :)

aReLaN said...

@HeNRieTTa JoSe : time kasih!!

@Masya : time kasih sudi singgah.nanti saya singgah blog cik masya ye

@nanabyte : hahaha..tunggu free la sensei buat ye

@~diAhOntHeblOg~ : see u there diah

dhiera said...

wow....tahniah!!
lepas ni glemer la alan~ perghhhh..
bayangkan~

Nurul Aisyah said...

abg Zarul? pakcik kot...hahahah
Tahiah sbb menang..jeles tol...sy x pernah menang apa2 lgi.. :P
sori lama x singgah...

LAici KAng Ais said...

terbaik la der.kasi pecah tekak

maszull said...

assalamualaikum arelan...wah cayalah menang karok ngan abg zarul yer...:)

madammondoq said...

see u there nanti arelan!! congrates!

Tiramisu Fatiema said...

tahniah..pasnie leh jadi artisla..hehe

dyabunga said...

best nye.. nk join!! tp red box mahal lah..haha..

aReLaN said...

@dhiera : takde maknanya saya glamer.hahaha

@Nurul Aisyah : sukati je panggil pakcik.hahaha..kalau abang zarul nampak ni habis la kamu dik oi

@LAici KAng Ais : segan lak nak kasi pecah tekak depan artis. :p

@maszull : waalaikumussalam.time kasih mama

aReLaN said...

madammondoq : c u there madam insya-ALLAH

@Tiramisu Fatiema : time kasih.tak nak la jadi artis.saya pemalu.hehehe

@dya : saya pon tak pernah g redbox guna duit sendiri.hahaha

ZYASH said...

Tahniah yer... Kene start minum air asam jawa dah ne...

anamizu kaito said...

perhhhhh menang karok tuh!!!! konfem bleh masuk mentor kang lan..hehe










luv,
cik ana

aReLaN said...

@ZYASH : dah lama tak pekena air asam jawa.zaman jadi komander kawad dulu memang wajib minum la.hehehe

@cik ana : hahaha..tak nak aku masuk pertandingan2 camtu.

nur_za said...

gempak..dpt jgk dia ap yg diidam2 kan tu..tahniah..heheh

[sutera kasih] said...

wahhhh tahniah2 :)

Anonymous said...

wah! tahniah!! =)->nasha sanza

nur chahaya abadiey said...

tahniah..sbb dialog tue memg terbaekk....hehe

! NABIHAH ZAIMA Si Panglipur Lara ! said...

wahh tahniah . :) :)
pas ni bole try mentor pulak

Juliet_iRa~" said...

tahniahhhhhhhhh..:D

amboi2 artis la pasni..hee..msti kaki karok kan..ngeee..mmg ngam la ngan zuan tu..;p

aReLaN said...

@nur_za : syukur alhamdulillah.berbaloi perah otak ni.heheh

@[sutera kasih] : time kasih!!

@nasha sanza : arigatou~~

aReLaN said...

@nur chahaya abadiey : time kasih.takde la sampai tahap terbaik rasanya.heheh

@!NABIHAH ZAIMA Si Panglipur Lara! : arigatou~~~tak nak la masuk benda2 gtu.lagipon dah tua.hehehe

@Juliet_iRa~" : time kasih.dah bertahun tak karok ni.aigoo